2777
2789

این خانومه یه زن مطلقه است که یه هفت هشت سالی ازشوهرم بزرگتره خیلی باشوهرم گرم میگیره وپیگیرشه  من دارم ازغصه دق میکنم چندباربه همسرم گفتم بندازش بیرون برعکس بامن دعوای شدیدکردهروقت زنه هست به من میگه پاتوفروشگاه من نذاراین ورانبینمت اون وقت روزی هشت ساعت این خانومه پیشش کارمیکنه خیلی بدلباس میپوشه یکسره عشوه میاد 

میشه لطفاهمفکری کنیدچطوری بیرونش کنم 

همیشه شوهرم طرفشه وبامن سراون دعوامیکنه😭😭

هیچ برین بهش 😐😐😐

..من یه بدنسازم💪یه بدنساز حرفه ای🙂خوش اندامی و هیکلم اولویت منه💪عاشق عضلم 💪🙂 باافتخار و عشق طرفدار تتلو ام🖤 (نظرتون محترم ولی بمونه  برا خودتون) نوازنده گیتار هستم🎶عاشق سازمم🖤   hasti

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه مدت بیرونش کرده بوداین هی میومدمیگفت دلم برات تنگ شده این هاروازشریک شوهرم شنیدم 😭شباهم باماشینمون میبره میرسونتش 

ناراحتی قلبی گرفتم ازکارای شوهرم😭شریکشم سراومدن این خانومه ورفتاراش گذاشته رفته

راه حلی پیداکردی ب منم بگو لطفا

کاربری دوممه سرب سرم نذارید🤌اذیتمم نکنیدمن اعصاب ندارم  واسه یه قطره آرامش اومدم اینجا سرگرم شم ازتون انرژی مثبت بگیرم لدفنننن باهم مهربون باشیدهمدیگه رو قضاوت نکنید منم دوس داشده باشید زوددلم میشکنه آهم دامنتونو میگیره عاااا فلن حرفام تموم چیزی یادم بیاداضافه میکنم:) مچکرم باقلب♥️

ای واااای 

ببین استارتر به نیت دور شدن اون خانوم از همسرواز زندگیتون ۹بار سوره کوثر و بخون و فوت کن سمتش روزانه سوره کوثر و زیاد بخون ب نیت دوری اون خانوم

خرّم آن کس که در این محنت گاه،خاطری راسبب تسکین است ...🫀🌱

چی بگم والا  اول خواستم بگم کسیو از نون خوردن ننداز اما خب انگار شوهرتون بی تمایل نیست اول مطمئن شو از این قضیه و اینکه راجب خانم با همسرتون دعوا و بحث نکنین ک حساس شه رو این موضوع در ارامش و با حوصله پیگیر باشین و شتاب زده عمل نکنین 

ما از امید نوشتیم!                                                             تمام کلماتمان جوانه زدند...🌱🌻
یه مدت بیرونش کرده بوداین هی میومدمیگفت دلم برات تنگ شده این هاروازشریک شوهرم شنیدم 😭شباهم باماشینم ...

خب اینکه تابلوعه یه داستانی هس

شوهرتو جر بده اون زنه ام بیرون کنی باز مشکلی حل نمیشه

کاربری دوممه سرب سرم نذارید🤌اذیتمم نکنیدمن اعصاب ندارم  واسه یه قطره آرامش اومدم اینجا سرگرم شم ازتون انرژی مثبت بگیرم لدفنننن باهم مهربون باشیدهمدیگه رو قضاوت نکنید منم دوس داشده باشید زوددلم میشکنه آهم دامنتونو میگیره عاااا فلن حرفام تموم چیزی یادم بیاداضافه میکنم:) مچکرم باقلب♥️