melodiam مدیر استارتر عضویت: 1398/09/05 تعداد پست: 3241 عنوان فالورا اینستام ۷ کا شد .عکسهام ۱۰ تا ۱۵ هزارتا لایک میخوره. اما محتوایی ندارم .دوس دارم یه چی بفروشم 367 بازدید | 20 پست زیاد فعالیت ندارم .دوس دارم یه چی بفروشم اما نمیدونم چی؟بعد اینکه تو پیجم فقط عکس خودمه یهویی چجوری عکس محصول بزارم؟دست سازه چوبی یاد بگیرم درست کنم خوبه؟که باهاش عکس بگیرم پست کنم 1400/10/11 | 00:47 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دختربهاری74 عضویت: 1398/12/14 تعداد پست: 6001 دوست داشتی پیجتو بده فالو کنیملوازم ارایشی و لباس خوبه واسه فروش همیشه لازمه
khanom_gogoli عضویت: 1399/06/08 تعداد پست: 796 همونجوری فعالیت داشته باش ینی جوری نباشه ک مثلا عکساتو دیگ نزاری و اینااخه رفیقم بود عکساشو ک پاک کرد فقط فروش و اینا داشت خیلی انفالوش کردن
مامانzآتوسا عضویت: 1400/06/18 تعداد پست: 3586 دوص داشدی منم فالو کن پیجتو هم دوص داشدی بدع فالو کنم پیجمم تو امضام هسد مآمآنــ کوچولوی کوچولومم🥺🥹🫶🏻 پیج کاری: tattoo_lady.alsaedi پیج خدم: parastw. 81فالـو کنید🫶🏻🌱دورگه ایرانیـ وعراقیـ😌🤝🏻🇮🇷🇮🇶 دیپلم مدیریت خانواده👩🏻🎓،بدنساز🏋️♀️دارای مدرک بین المللی میکروبلیدینگ🇱🇷 ⫷ روی هدفم تمرکز میکنم آدما فقد وقتمو میگیرن🧷⫸
melodiam مدیر استارتر عضویت: 1398/09/05 تعداد پست: 3241 همونجوری فعالیت داشته باش ینی جوری نباشه ک مثلا عکساتو دیگ نزاری و اینا اخه رفیقم بود عکساشو ک پاک ... نه عکسهامو پاک نمیکنم .محصولی هم باشه تو دستام نگه میدارم خودمم تو عکس باشم هم اعتماد میکنن هم آنفالو نمیکنن😄
مامانzآتوسا عضویت: 1400/06/18 تعداد پست: 3586 ادرس پیجتو بده منم دنبال کن😢تو امضام هسد مآمآنــ کوچولوی کوچولومم🥺🥹🫶🏻 پیج کاری: tattoo_lady.alsaedi پیج خدم: parastw. 81فالـو کنید🫶🏻🌱دورگه ایرانیـ وعراقیـ😌🤝🏻🇮🇷🇮🇶 دیپلم مدیریت خانواده👩🏻🎓،بدنساز🏋️♀️دارای مدرک بین المللی میکروبلیدینگ🇱🇷 ⫷ روی هدفم تمرکز میکنم آدما فقد وقتمو میگیرن🧷⫸
مادرشوهرآينده عضویت: 1399/05/20 تعداد پست: 3415 نه نميخواد چيزي بفروشي همينجور عكس از روزمرگيات بزار كم كم بقيه بهت تبليغ ميدن
khanom_gogoli عضویت: 1399/06/08 تعداد پست: 796 نه عکسهامو پاک نمیکنم .محصولی هم باشه تو دستام نگه میدارم خودمم تو عکس باشم هم اعتماد میکنن هم آنفال ... اره این خیلی عالیه
مامانzآتوسا عضویت: 1400/06/18 تعداد پست: 3586 دوست داشتی پیجتو بده فالو کنیم لوازم ارایشی و لباس خوبه واسه فروش همیشه لازمه منم بکن تو امضام هسد پیجم مآمآنــ کوچولوی کوچولومم🥺🥹🫶🏻 پیج کاری: tattoo_lady.alsaedi پیج خدم: parastw. 81فالـو کنید🫶🏻🌱دورگه ایرانیـ وعراقیـ😌🤝🏻🇮🇷🇮🇶 دیپلم مدیریت خانواده👩🏻🎓،بدنساز🏋️♀️دارای مدرک بین المللی میکروبلیدینگ🇱🇷 ⫷ روی هدفم تمرکز میکنم آدما فقد وقتمو میگیرن🧷⫸