2777
2789
عنوان

چرا تو این سن یه دوست ندارم که حداقل برم بیرون باهاش؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 229 بازدید | 38 پست
داره برام عادی میشه ولی دوست ندارم اینجوری ،میبینم اینایی که اکیپی میرن بیرون یا با دوستاشون کارای ب ...

فک میکنی تازع استفاده کن از این وضع تمرکز کن روی پیشرفتت وقتی تمرکز کنی روی خودت و پیشرفتتو ببینی اصن متوجه میشی نیازی ب دوستی چیزی نداری چون بعضی از دوستی ها هم باعث میشن ادم ب جایی نرسه نگرد دنبال رفیق اول رو خودت تمرکز کن و پیشرفتت بعد میتونی از طریق پیشرفتی ک توی هر چیزی داشتی مثل کار ورزش و درس و اینا دوستای هم مسیرت رو پیدا کنی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب چرا تا الان دوستی پیدا نکردی؟ حتما یه دلیلی داشته

دوست داشتم ازدواج که کردم نامزدم اخلاقای عجیبی داشت باعث شد همه دوستام ازم فاصله بگیرن ،دارم جدا میشم ولی تنهایی خیلی اذیتم میکنه

صبر داشته باش ،باز میشه این در،صبح میشه این شب      برای آرامش و عاقبت بخیریم یه صلوات بفرستید 🌺🥰
حوصلت سر نمیره؟

چرا اگ حوصلم سرنمیرفت که تو نینی سایت پلاس نبودم🥺ولی خب انقدر خستم که تاحالا به چشمم نیومده تنهاییم

!Lets be clear i trust no one  !                                   بذار رو راست باشم؛ من به کسی اعتماد ندارم!🖤                  همیشه عشق باشد،همیشه برکت💙                          https://harfeto.timefriend.net/16545522888122
منم از مدرسه تا دانشگاه دوستای خوبی داشتم ولی الان هیچ خبری ندارم 

من الان سنم کمه ولی ازدواج کردم من انقد تنهایی کشیدم توی شهر بزرگ و غربت و تنهایی ک تمرکز کردم رو خودم الان با سن کم شغل دارم و کار میکنم ورزش میکنم و هر روزمو رژیم میگیرم کتاب میخونم درس میخونم تا فقط پیشرفت کنم 

فک میکنی تازع استفاده کن از این وضع تمرکز کن روی پیشرفتت وقتی تمرکز کنی روی خودت و پیشرفتتو ببینی اص ...

تو همین دوسال کلی رو خودم‌کار کردم، تابلو فرش بافتم پته دوزی انجام میدم،آشپزیمو تقویت کردم قنادی میکنم زبانم و دوباره شروع کردم، بیکار نشستم خودمم ولی دلم میخواست یکی بود حداقل اخر هفته یه دور میزدیم

صبر داشته باش ،باز میشه این در،صبح میشه این شب      برای آرامش و عاقبت بخیریم یه صلوات بفرستید 🌺🥰
من الان سنم کمه ولی ازدواج کردم من انقد تنهایی کشیدم توی شهر بزرگ و غربت و تنهایی ک تمرکز کردم رو خو ...

منم از ۱۹سالگی کار کردم، درسمو خوندم ، زبانم خوبه،به هنر علاقه دارم قالیبافی میکنم،شمع سازی،قنادی،پته دوزی.ورزشم میکنم زبانم میخونم چند سال هم کارمند بودم الانم شغل خودمو دارم راه میندازم ،بسه دیگه یکمم خوشی خوبه تا یادمه دارم همش تلاش میکنم

درک میکنم عزیز دلم منم خیلی وقتا این حسو دارم ....اهل کجایین؟

مرسی😍من تهرانم عزیزم

منم از ۱۹سالگی کار کردم، درسمو خوندم ، زبانم خوبه،به هنر علاقه دارم قالیبافی میکنم،شمع سازی،قنادی،پت ...

الهی همیشه موفق باشی عزیز دلم ....اهل کافه رفتن و اینا نیستین؟؟؟شاید دوست پیدا کنین ....جاهایی ک دوست دارین برین حتما میتونین ی دوست با روحیات شبیه خودتون پیدا کنین

الهی همیشه موفق باشی عزیز دلم ....اهل کافه رفتن و اینا نیستین؟؟؟شاید دوست پیدا کنین ....جاهایی ک دوس ...

تنها برم یعنی؟؟؟؟