2777
2789
عنوان

چرا تو این سن یه دوست ندارم که حداقل برم بیرون باهاش؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 229 بازدید | 38 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تنها برو ی مدت بعد بری اونجا هم میتونی چن نفر دیگرو ک مث خودتن پیدا کنی 

تنهایی روم‌ نمیشه😂

صبر داشته باش ،باز میشه این در،صبح میشه این شب      برای آرامش و عاقبت بخیریم یه صلوات بفرستید 🌺🥰
تنهایی روم‌ نمیشه😂

دیوونه شدی چرا روت نشه🥺😍😂عزیز دلم وقتی تنهایی بری خیلی ب نفعته یکیش اینه ک عزت نفس پیدا میکنی ک خودت کافی باشی واسه خوب کردن حالت دومیش پیدا کردن دوسته سومیش مستقل بودنته بازم بگم؟؟؟؟عزیز دلم ....اهل قلیون و اینا هستی یا نه؟

دیوونه شدی چرا روت نشه🥺😍😂عزیز دلم وقتی تنهایی بری خیلی ب نفعته یکیش اینه ک عزت نفس پیدا میکنی ک خ ...

نه خیلی اهلش نیستم

کم رو نیستم ،تنهایی داره اذیتم میکنه 

صبر داشته باش ،باز میشه این در،صبح میشه این شب      برای آرامش و عاقبت بخیریم یه صلوات بفرستید 🌺🥰
الهی....امیدوارم هر چی صلاحته واست پیش بیاد و بتونی راحت پشت سر بزاری🥺

فداتشم مهربون😍

نه خیلی اهلش نیستم کم رو نیستم ،تنهایی داره اذیتم میکنه 

متوجم درک میکنم واقعا ولی من مشکل خودم این بود ک بهش عادت کردم الانم سنی ندارم ۱۷ سالمه ازدواج کردم کارم تتو هست تتو صورت و بدن و اینکه خودمو مشغول میکنم سعی کردم رژیم داشته باشم اضافع وزنمو ازبین ببرم و اینا

متوجم درک میکنم واقعا ولی من مشکل خودم این بود ک بهش عادت کردم الانم سنی ندارم ۱۷ سالمه ازدواج کردم ...

موفق باشی عزیزم