2777
2789

سلام دوستان وقت همگی خوش 

من مدتیه که از مدیر عامل یکی از پروژه هام خوشم میاد که ایشون دوست صمیمی همکاران من هم هستن و چند باری هم به دلیل دوستی با همکارا که مسافرت رفتیم یا رفتیم رستوران ایشون هم با ما اومدن ولی من از نظراخلاقی خیلی خجالتی و سنگین هستم و نمیتونم سمت اون آدم برم.حتی چند بار رئیسم درموردش با من شوخی کرده یا نظرم رو پرسیده ولی من روم نشده بهش بگم که ازش خوشم میاد به نظرتون چیکارکنم؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به رییست پیام بده که اره من بهشون علاقه دارم  دیگه خودش جفت و جور میکنه برات به امید خدا😍

ممنون از نظرت عزیزم 

آخه میدونی قبلن ها رئیسم از من خواستگاری کرد و من بهش جواب منفی دادم منم روم نمیشه تو روش برم بگم دوستتو دوست دارم البته متل خیلی وقته و من میدونم اگر ما ازدواج کنیم خیلی خوشحال میشه بارها هم گفته

رئیست از جانب خودش درباره اون باهات شوخی کرده یا ن(مثلا اون اقایی ک ازش خوشت اومده ب رییست بگه ک نظر ...

اینا خیلی با سیاست هستن برای همین نمیتونم تشخیص بدم یه بار رئیسم اومد خیلی بد بهم گیر داد بیا باهاش یه مدت آشنا شو دوست شو اصلن نظرت نسبت بهش چیه خیلی پسر خوبیه و این حرفا منم ازش پرسیدم خودش گفته یا نه گفت تو چیکار داری من دارم میگم من قبول نکردم گفتم خودش باید بخواد و بهم بگه ولی بعدن توی حرفاش کنایه زد که محمد گفته از نظر عقلی ازش خوشم میاد ولی دلی نه یا گفت گفته اگر ازدواج کنیم باید بیاد نزدیک خونه پدرم مستقل ولی نزدیک چون پسر آخره و پدرو مادرش سنشون بالاست

ممنون از نظرت عزیزم  آخه میدونی قبلن ها رئیسم از من خواستگاری کرد و من بهش جواب منفی دادم منم ...

خواهش میکنم 

پس دست  نزار رو دست 

میدونی به امید دو تا ناز و عشوه از طرف خودت اینا نباش 

ماها وقتی میتونیم راحت خواسته هامون رو مطرح کنیم چرا بریم دنبال حاشیه 

فقط باید جنبه پذیرش هر گونه جواب هم داشته باشیم 

هیچ کار نکن بزار تو دلت بمونه پسرا وقتی بفهمن دم دستی هستی ولت میکنن

قبول دارم حرفتو ولی یک بار تو گذشته سکوت کردم وطرفم رفت با دوستم جلو چشمام ازدواج کرد فقط به خاطر سکوت

خواهش میکنم  پس دست  نزار رو دست  میدونی به امید دو تا ناز و عشوه از طرف خودت اینا ...

آخه میدونی خیلی بد بهم میادمن ۲۶ سالمه تا حالا هیچ رابطه ای نداشتم فقط تو گذشته از یکی خوشم میومده که سکوت کردم الان همش فکر میکنم نزدیکترینه به من و نمیخوام از دستش بدم

رابطه تون با رئیست چطوریه؟(با اونم ب سدت سرسنگینی؟) اونم باهات سرسنگینه؟

رابطمون این شکلیه موقع کار سنگین و رسمی و با پسوند آقای و خانم و فامیلی همدیگرو صدا میکنیم ولی بیرون به شدت صمیمی و دوستیم و حتی اون منو با اسم کوچیکم صدا میکنه و به منم میگه اینطور صدا کن ولی من روم نمیشه کسی که رییسمه رد با اسم کوچیک صدا کنم دلی در کل با عم صمیمی هستیم به طوری که همیشه میگه دختر اینقدر تنها نباش یکیو پیدا کن اگر منم قبول نمیکنی