2777
2789
عزیزم من خودم سوراخ نکردم اصلا دلشو ندارم دادم به همسایمون واسم سوراخ کرد کاری نداره ببین دوتا علام ...

جدی. خودم ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌نمیتونم. به نظرت. سخته ولی. برای. دوستم. میتونم. درسته. برای خودم. میگی. مشکل. هست. من. دوست دارم. تو نرمی. گوش. باشه. نه. غضروف. جاداره فکر کنم. فاصله اش. چقدر. باشه. از هم  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جدی. خودم ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌نمیتونم. به نظرت. سخته ولی. برای. دوستم. میتونم. درسته. برای خودم. میگی. مشکل. ...

باید یکی دیگه برات سوراخ کنه شما برای یکی دیگه میتونی.

خب باید تو لاله گوش باشه که نرمه تو غضروف خیلی درد میگیره

در حیرتم از این مردم پستاین طایفه ی زنده کش مرده پرست 
باید یکی دیگه برات سوراخ کنه شما برای یکی دیگه میتونی. خب باید تو لاله گوش باشه که نرمه تو غضروف خی ...

اره. ابجی گلم ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌میدو. من هم. برای. نرمی. میگم. خوب فاصله. اش با سوراخ. اول. کم. باشه. دوتا. کنار. هم. میشه. 

اره. ابجی گلم ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌میدو. من هم. برای. نرمی. میگم. خوب فاصله. اش با سوراخ. اول. کم. باشه. دوتا. ...

نه میتونی سه تا کنی یکم بالاتر بری نمیرسه به غضروف نترس

در حیرتم از این مردم پستاین طایفه ی زنده کش مرده پرست 
من 6ماه پیش 16 دادم اصفی گوشتی عمل نمیکنه دوست داری طبیعی بشه یا فانتزی؟ 

اکثرا میگن طبیعی عمل کن ولی خودم فانتزی دوس دارم حالا نمیدونم کدومش بهتره طبیعی یا فانتزی؟

سفارش داستان کوتاه و سناریوی کلیپ و رمان پذیرفته می شود
اکثرا میگن طبیعی عمل کن ولی خودم فانتزی دوس دارم حالا نمیدونم کدومش بهتره طبیعی یا فانتزی؟

دکترای ایران طبیعی خوب عمل نمیکنن

یعنی اصلا به بینی دست نمیزنن بعد میگن طبیعی

بنظرم نیمه فانتزی عمل کن

دکترای ایران طبیعی خوب عمل نمیکنن یعنی اصلا به بینی دست نمیزنن بعد میگن طبیعی بنظرم نیمه فانتزی عم ...

مرسی عزیزم به نظر شما دکتر گندمی کارش خوبه؟

سفارش داستان کوتاه و سناریوی کلیپ و رمان پذیرفته می شود