2777
2789
عنوان

بحث بیخود منو همسرم😢

180 بازدید | 12 پست

چقد دلم گرفته

ظهر شوهرم میگه ب بچه اینقد بیسکوییت نده دندوناش خراب شه تقصیر خودته(حالا چیزیم سردرنمیاره میخواد یه چیز گفته باشه)

منم اعصابم خورد شد گفتم ب بچه بیسکوییت ندم دست بقیه بچه ها ببینه عقده ای بشه؟یکمم با تندی گفتم..باور کنین من نهایت روزی یک دونه بهش بدم...شکلات ک اصلا ...خودم مواظب هستم

هرچی گفت جوابشو دادم اعصابش خورد شد گفت جوابمو نده سر سفره نزنم تو گوشت

بعد از سی ثانیه سکوت بشقاب غذا رو پرت کرد سمت من دیوانه شده بود..یکم از بشقاب خورد ب بینیم

گریه کردم از خودم بدم اومد ضعف نشون دادم

اصلا یهویی شد تا یک ساعت قبلش داشتیم میگفتیم میخندیدیم

خیلی زورش میاد جوابشو بدم

چیکار کنم؟؟

منو شوهرم رابطمون تازه خوب شده بود بخدا

کاربر نیمه قدیمی ام از همه کسایی ک لطف کردن و کاربری دومم رو هم ترکوندن کمال تشکر رو دارم😑خدایا پسرمو به دستای مهربون خودت سپردم مواظبش باش💟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خب تو که میدونی اخرش اینطور میشه از اولش با احترام صحبت کنید.

شوهرتم بد نگفته. 

🌻🌱💎 حتی اگر بدانم که دنیا فردا تکه تکه خواهد شد باز هم درخت امیدم را عاشقانه میکارم.😍🍃چقدر جهان می تواند زیبا باشد ،اگر در آن فقط هنر و لذت و عشق وجود داشت!
جلو زبونت رو بگیر فضا رو ترک کن بگو چشم و عمل نکن

پررو میشه بعد تو دلش میگه چه ازم میترسه

نمیدونه برا حفظ زندگیمه ک چیزی نمیگم 

وگرنه سروتهشو بهم میدوزم

کاربر نیمه قدیمی ام از همه کسایی ک لطف کردن و کاربری دومم رو هم ترکوندن کمال تشکر رو دارم😑خدایا پسرمو به دستای مهربون خودت سپردم مواظبش باش💟
جوابشو نده جوابشونو بدیم بدتردرمیارن مال ماهم همینه

اخ ک نگو ... چیزیم نگفتما فقط یکم لحنم تند بود 

تذکر میداد کافی بود دیگه بشقاب پرت کردنش چی بود

هر شب سوره یاسین بخون  و هروز عصر ذکر استغفرالله ربی و اتوب الیه

استغفرالله چند تا؟

تو پریودی یاسین بخونم گناه داره؟

اگه ناراحت نمیشی درست گفته 

خوب درست گفته .... بشقاب پرت کردنش چیه همونو با زبون خوش بگه

اخ ک نگو ... چیزیم نگفتما فقط یکم لحنم تند بود  تذکر میداد کافی بود دیگه بشقاب پرت کردنش چی بو ...

عزیزم وللش دیگه جوابشونده البته نمیشه آدم جواب نده از دهنش اوناهم بدتر خشم میگیرن