2777
2789

بخاطر اجاره خونه بالا نتونی با شوهرت یکجا زندگی کنی😔

میخام برم پیش شوهرم من یه شهردیگم شوهرم شهردیگس.

یکماه بیشتره دنبال خونم خونه ایی زیر2میلیون پیدا نمیشه ک نمیشه.

و منم میترسم ریسک کنم و نتونیم ازپس اجاره بربیاییم

اینقد حالم خراب میشه همش درحال فکرکردنم.24ساعت تو برنامه دیوار انداختم.

ک شاید یکی قیمت مناسبتربزاره.

شوهرمم واقعا نداره ماهی 2میلیون اجاره بده

کلی ام پول پیش میخان

شما راهکاری دلگرمی چیزی دارین بهم بدین حال روحیم بهتربشه

تا عید هردو برید سرکار جدا زندگی کنید رهن کامل پیدا می‌کنید، نشد هم دوتایی برگردین خونه پدر شوهرت یا خونه بابات دور هم. سخت نگیر، یکم بگذره جمع میکنید حالا 

کاش میخواندي در گوش دنیا آوازي که مانده در گلویت... 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اوضاع مملکت واقعا داغونه‌ . ما حتی خرید میوه مون شده ماهی یه بار. نمیدونم چی باید گفت

امیدوارم مشکلت هر چه سریعتر حل بشه

عضو گروه رز قرمز هستم. وزن شروع ۸۸.۴۰۰. تاریخ شروع، ۱۰/۸/۱۴۰۰. هدف اول.۸۰‌  هدف دوم. ۷۵. هدف سوم۷۰. هدف چهارم. ۶۵.  وزن فعلی. ۸۸.۴۰۰
تا عید هردو برید سرکار جدا زندگی کنید رهن کامل پیدا می‌کنید، نشد هم دوتایی برگردین خونه پدر شوهرت یا ...

پدرشوهر...😐جاخواب میده ن بابافکرنکنم.خب داریم دوتایی کارمیکنیم شوهرم درامدش کمه چون تازه شغل زده

زاهدان این وضعشه؟ ۲ میلیون اجاره؟؟؟؟ اونوقت طرف تاپیک زده با ۲۰۰ میلیون کجای تهران میشه خونه خرید .گفتیم بابا تو شهرستانم دیگه فکر نکنم بشه.چی به سر این ملت میخوان بیارن نمیدونم به خدا

عب نداره مدتی چدا زندگی کنید 

تا دوتایی یع پولی جمع کنید برا رهن

شوهرتم چون تازه کارو شروع کرده درامدش هنو کمه

بیفته رو غلتک اوضاع بهتر میشه

خوش بین باش نسبت به همه چی😍....بد به دلت راه نده☺
4ساله جدا زندگی میکنیم!شوهرم رو غلتک نیفتاد ک نیفتاد

الهی... یعنی چی ؟ یعنی بعدازدواجم جدایین؟ اخه نمیفهمم خانواده هاتون کمکتون نمیکن.شوهرت شغلش چیه مگه؟ ی خونه کوچکتر و ساده تر بگیرین.اخه جدایی اونم ۴ سال اصلا خوب نیست

الهی... یعنی چی ؟ یعنی بعدازدواجم جدایین؟ اخه نمیفهمم خانواده هاتون کمکتون نمیکن.شوهرت شغلش چیه مگه؟ ...

یعنی همین 4ساله از زندگی مشترک میگذره بخاطر شرایط کاری منوشوهرم  جداییم الان دیگه روش پافشاری کردم فایده نداره چون کف دستش مو نداره.!!!مگر یکسآل دیگه رو ب غلتک بیفته.ک فکرنکنم تا یک سال دیگه زندگیمون دوام بیاره...ن ما هچکسو نداریم خانواده هامون مردن.اگردلسوز میداشتیم اینقد حرص و جوش نمیزدم 

التماس دعا

ببخشید دوست عزیز من اعتقادات شمارو نمیدونم ولی صلوات نذر کن اگه میتونی با و عجل فرجهم بفرست کلا ۱۰۰ تاش ۱۰ دقیقه تا ی ربع طول میکشه ولی اگه برات سخته همون صلوات معمولی هم نذر کنی خو به با آیه الکرسی و دعای توسل .هر نقدار که میتونی نذر کن بفرست ان شالله کارتون جور بشه.من خودم هر وقت به مشکل بر میخورم یا میخوام کارسختی انجام بدم صلوات نذر میکنم خدا خودش کمک میکنه