2777
2789
عنوان

بهم گفت شبیه پنگوئن شدی

| مشاهده متن کامل بحث + 855 بازدید | 52 پست
پنگوئن ک قشنگه 

مهم دلداری دادنه دیگه 

همین قدر توی وسع این کاربر مهربون هست🤭

دلت نشکنه استارتر جان اگر ب چادر علاقه داری ک عالیه ملی جمع و جور نشونت میده

﷽‌من خوבمم ..نـہ تنـבیسے از اونچـہ ڪ בیگراט می‌پسنـבט .. نـہ تقلیـבے از اونچـہ ڪ بهش باور نـבارم .. من با تمام کم و کاستیا خوבمم ـ‌ٖؒ

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من نمیگم که همه باید دوس داشته باشن میگم حق نداشت اینجوری حرف بزنه با من منی که همیشه احترام همه رو ...

حرفت مثل اینه که چون راننده خوبی هستی، نباید یه راننده مست باهات تصادف کنه

بیخیال باو

بذار مرحله بعدو بهت بگم  مرحله بعد اینه که میری مغازه تحویلت نمیگبرن  تو پاساژ و ارایشگاه و کافه کتاب ها معذب میشی 

و شاید بهت برچسب دزد هم بزنن توی فروشگاه ها 

ولی این جماعت همینن

باید با رفتارت بهشون فرصت بدی بشناسنت

و مستقل باش از نظرات دیگران 

از این عبایی ها کلا با چادر مشکل داره

خودت جواب خودتو دادی دیگه

چون با چادر مشکل داره دنبال عیب گذاشتنه

یه گوش در یه گوش دروازه عکس العمل در برابر آدم بی ادبه نسبت بهش بی تفاوت باش انگار دیواره

یه جوری میگن ما اعتقاد داریم که چادر میپوشیم انگار ماها کافر بی اعتقاد بی دین هستیم مسئله اینه خدا ...

عزیزم هرکسی یه اعتقادی داره من نگفتم شما اعتقاد نداری

هرکسی ازاده که پوشش خودش رو خودش انتخاب کنه

کسی هم حق توهین نداره

منم نیومدم اینجا جنگ اعتقادی راه بندازم

اومدم درد و دل کنم چون کسی و ندارم باهاش حرف بزنم همین

ای ساربان آهسته ران که آرام جان گم کرده ام /آخر شده ماه حسین من میزبان گم کرده ام/در میکده بودم ولی بیرون شدم از غافلی /ای وای از این بی حاصلی عمر جوان گم کرده ام/پایان رسد شام سیه آمد حبیب منظره/اما خدا حالم ببین من یار را گم کرده ام/ای وای از این غوغای دل از دلبرم هستم خجل/وقت سفر ماندم به گِل من کاروان گم کرده ام/نعمت فراوان دادی ام منت به سر بنهادی ام/اما ببین نامردی ام صاحب زمان گم کرده ام/من عبد کوی عشقمو من شاه را گم کرده ام/آقا تو را گم کرده ام /دل بشنو این نامه چنین/با خون دل ای مه جبین/ اما ببین بخت مرا نامه رسان گم کرده ام/شرمنده ام اما بگم آقا تو را گم کرده ام
بذار مرحله بعدو بهت بگم  مرحله بعد اینه که میری مغازه تحویلت نمیگبرن  تو پاساژ و ارایشگاه ...

راه سختیه میدونم ولی خب بازم آدم دلش میشکنه دیگه

چه میشه کرد

ای ساربان آهسته ران که آرام جان گم کرده ام /آخر شده ماه حسین من میزبان گم کرده ام/در میکده بودم ولی بیرون شدم از غافلی /ای وای از این بی حاصلی عمر جوان گم کرده ام/پایان رسد شام سیه آمد حبیب منظره/اما خدا حالم ببین من یار را گم کرده ام/ای وای از این غوغای دل از دلبرم هستم خجل/وقت سفر ماندم به گِل من کاروان گم کرده ام/نعمت فراوان دادی ام منت به سر بنهادی ام/اما ببین نامردی ام صاحب زمان گم کرده ام/من عبد کوی عشقمو من شاه را گم کرده ام/آقا تو را گم کرده ام /دل بشنو این نامه چنین/با خون دل ای مه جبین/ اما ببین بخت مرا نامه رسان گم کرده ام/شرمنده ام اما بگم آقا تو را گم کرده ام
عزیزم هرکسی یه اعتقادی داره من نگفتم شما اعتقاد نداری هرکسی ازاده که پوشش خودش رو خودش انتخاب کنه ...

من منظورم شما نبودی

اگه نمیخواین جنگ اعتقادی راه بندازین نباید بگین من چون بخدا اعتقاد دارم چادر میپوشم

تورو خدا گیسامو ول کنین من فقط نظر خودمو گفتم
یه جوری میگن ما اعتقاد داریم که چادر میپوشیم انگار ماها کافر بی اعتقاد بی دین هستیم مسئله اینه خدا ...

مشکل اینجاست خدا وقتی تو دل باشه اعضا و کل بدن هم طبق میل اون عمل میکنه

وقتی دیدی رفتارت خلاف خواست اونه بدون اونی که تو دلته خدا نیست هوا و هوس خودته

مشکل اینجاست خدا وقتی تو دل باشه اعضا و کل بدن هم طبق میل اون عمل میکنه وقتی دیدی رفتارت خلاف خواست ...

درسته از کوزه همان طراود که دراوست والسلام

دیوانه ها با خودشان حرف نمی زنند! آنها فقط تمام روز را به کسی که نیست،بلندبلند فکر میکنند...
من منظورم شما نبودی اگه نمیخواین جنگ اعتقادی راه بندازین نباید بگین من چون بخدا اعتقاد دارم چادر می ...

من این حرف و نزدم اونی هم که این حرف و زده منظورش از چادر ،حجاب برتر بوده که خدا دوس داره همین کسی حق توهین به کسی رو به خاطر پوشش نداره به نظر من