2777
2789
عنوان

بهم گفت شبیه پنگوئن شدی

| مشاهده متن کامل بحث + 855 بازدید | 52 پست

عزیزم منم چادریم و عاشق چادرم 

چون چشم دارم و میبینم که هیچ پوششی به کاملی چادر صحیح پوشیدن نیست و وقتی با رفتار نجیبانه همراه بشه هیچ چیز به قدر اون به آدم وقار و متانت نمیده

من خودم اکثراً چادر ساده ایرانی میپوشم و از خودم لذت میبرم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم منم چادریم و عاشق چادرم  چون چشم دارم و میبینم که هیچ پوششی به کاملی چادر صحیح پوشیدن نی ...

درسته

ولی بعضی ها انگار کلا با آدم سر دشمنی دارن

یه جوری جبهه میگرن انگار ما دشمنشونیم

مگه ما چادری ها چیکارشون کردیم

کاش میشد زود تر اونی که میخوام بشه که یه مدت از این محیط دور بشم

ای ساربان آهسته ران که آرام جان گم کرده ام /آخر شده ماه حسین من میزبان گم کرده ام/در میکده بودم ولی بیرون شدم از غافلی /ای وای از این بی حاصلی عمر جوان گم کرده ام/پایان رسد شام سیه آمد حبیب منظره/اما خدا حالم ببین من یار را گم کرده ام/ای وای از این غوغای دل از دلبرم هستم خجل/وقت سفر ماندم به گِل من کاروان گم کرده ام/نعمت فراوان دادی ام منت به سر بنهادی ام/اما ببین نامردی ام صاحب زمان گم کرده ام/من عبد کوی عشقمو من شاه را گم کرده ام/آقا تو را گم کرده ام /دل بشنو این نامه چنین/با خون دل ای مه جبین/ اما ببین بخت مرا نامه رسان گم کرده ام/شرمنده ام اما بگم آقا تو را گم کرده ام
پس زبونم لال شما خدایی که از دل ما خبر داری و این اجازه رو به خودت میدی که در مورد زندگی ما دخالت کن ...

دخالت،قضاوت😄 خوبه این کلمات رو برا ساکت کردن مخاطب یاد گرفتن بعضیا،چه دخالتی آخه نه من شمارو میشناسم نه شما منو،یه کم درباره معنی این کلمات و معنی تبادل نظر فکر کن!

بعدم لازم نیست خدا باشی و از دل ها خبر بدی یه کم ازون فسفرهای مغز رو بسوزونی خیلی راحت میفهمی که کسی تو دل آدم باشه خلاف خواستش عمل نمی کنه

درسته ولی بعضی ها انگار کلا با آدم سر دشمنی دارن یه جوری جبهه میگرن انگار ما دشمنشونیم مگه ما چاد ...

میدونم عزیزم از رفتار و نگاه و حتی کلمات بعضیا تنفر میباره

ولی مهم اینه که با خودتون فکر کنین ببینین واقعاً خوشامد و تأیید کی براتون اهمیت داره؟

خدا تنها کاره تو عالم اونه یا مردم که خودشون بنده های ضعیف خدا هستن و خوشامد و بدآمد اونها واقعاً ارزش واقعی نداره

محکم باش عزیزم قطعاً حالا که تصمیم درستی گرفتی این تصمیم مثل یه سرمایست تو مشتت

شیطون تمام تلاششو میکنه از چنگت دربیاره به ترفندهای مختلف این حرف های دل شکن رو هم به زبون دیگران میندازه تا شکستت بده و پشیمونت کنه خلاصه مراقب باش

میدونم عزیزم از رفتار و نگاه و حتی کلمات بعضیا تنفر میباره  ولی مهم اینه که با خودتون فکر کنین ...

مرسی چقدر قشنگ حرف میزنین 

این روزا خیلی نیاز دارم به یکی که حرفامو بشنوه ولی هیشکی تو دور و وریام شبیه من نیست برا همین افتادم گوشه رینگ تا خوردم زدنم

از همه شنیدم همه دلمو شکستن هیچکس پشتم نیست

این تنهایی ام شده قوز بالا قوز

اگه تا حالا دووم آوردم فقط به خاطر این بوده که چادرمو از رو احساس انتخاب نکردم از رو دین و اعتقاداتم انتخابش کردم و میدونم درسته ولی میدونم که خدا میبینه و من و تنها نمیزاره

ای ساربان آهسته ران که آرام جان گم کرده ام /آخر شده ماه حسین من میزبان گم کرده ام/در میکده بودم ولی بیرون شدم از غافلی /ای وای از این بی حاصلی عمر جوان گم کرده ام/پایان رسد شام سیه آمد حبیب منظره/اما خدا حالم ببین من یار را گم کرده ام/ای وای از این غوغای دل از دلبرم هستم خجل/وقت سفر ماندم به گِل من کاروان گم کرده ام/نعمت فراوان دادی ام منت به سر بنهادی ام/اما ببین نامردی ام صاحب زمان گم کرده ام/من عبد کوی عشقمو من شاه را گم کرده ام/آقا تو را گم کرده ام /دل بشنو این نامه چنین/با خون دل ای مه جبین/ اما ببین بخت مرا نامه رسان گم کرده ام/شرمنده ام اما بگم آقا تو را گم کرده ام