2777
2789

سلام خانوما.یه مامای خونگی کار بلد کسی سراغ داره من برم پیشش.۳۶ هفتمو بچم به پا هست.چون زایمان اولم طبیعی بودم میخوام اینم طبیعی باشم.واقعا اگه کسی رو میشناسین که این کارو انجام میده لطفا ادرس و شماره بدین ممنون میشم❤❤❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسمش چیه عزیزم؟؟واقعا بلده یا نه؟ادرس بزار ببینم شوهرم میره یا نه

اره بلده خیلی معروفه بهش میگن خانم شاکری بیمارحتی ازتهرانم داره درخواست بده توخصوصی شمارشوبهت بدم باخودش صحبت کن فقط پیرزنه ازخودش ادرس بگیر 

❤️ ممنونتم خدا❤️❤️خدایا شکرت ❤️ درخواست دوستی نمیپذیرم 
اره بلده خیلی معروفه بهش میگن خانم شاکری بیمارحتی ازتهرانم داره درخواست بده توخصوصی شمارشوبهت بدم با ...

عزیرم میشه شماره این ماما رو بدی

من لاغر میشم قول میدم خسته شدم از چاقی دیگه تصمیمم رو گرفتم خوشحال میشم توی تاپیک های کاهش وزن و خانداری تگم کنید من یه آشپز نمونه ام یه خانوم خونه دار که هروز به شوق کارهاش از خواب بلند میشه دعا کنید مامان بشم
عزیرم میشه شماره این ماما رو بدی

شمارشوبهتون میدم اما مامایه خونگیه وهیچ مدرکی نداره منم مسولیتی به گردن نمیگیرم اگر خاستی بگو تا بفرستم براتون 

❤️ ممنونتم خدا❤️❤️خدایا شکرت ❤️ درخواست دوستی نمیپذیرم 
شمارشوبهتون میدم اما مامایه خونگیه وهیچ مدرکی نداره منم مسولیتی به گردن نمیگیرم اگر خاستی بگو تا بفر ...

اره عزیزم بده من فقط برای معاینه میخوام

من لاغر میشم قول میدم خسته شدم از چاقی دیگه تصمیمم رو گرفتم خوشحال میشم توی تاپیک های کاهش وزن و خانداری تگم کنید من یه آشپز نمونه ام یه خانوم خونه دار که هروز به شوق کارهاش از خواب بلند میشه دعا کنید مامان بشم
اره بلده خیلی معروفه بهش میگن خانم شاکری بیمارحتی ازتهرانم داره درخواست بده توخصوصی شمارشوبهت بدم با ...

عزیزم میشه شمارشونو برای منم بفرستین منم قصد بارداری دارم کلی دارو خوردم ولی تاثیر نداره