2777
2789
عنوان

خیلی ذهنم مشغوله

784 بازدید | 94 پست

سلام من یه دانش اموز بودم که درسم خیلی خوب بود همیشه نمره اول کلاس بودم اما از نظر خودم یه ذرس متوسط دارم ینی از هوش خیلی بالایی برخوردار نیستم 

همیشه ارزوم رشته پزشکی بوده .اما سال اول کنکورم اتفاقایی افتاد ک چند ماه اخر رو نتونستم بخونم و با اینکه همه میگغتن برو ولی نشستم واسه سال دوم راستش از مهر ک شروع کردم با بی انگیزگی شروع کردم یکم خوندم اما جدی نه ولی الان از دی واقعا انگیزم زیاد شده واسه خوندن حالا سوالم از شما عزیزا اینه که...

سه سال امضام این بود:یه روز که خیلی دیر نیست میام میگم دیدی تهش قشنگ شد؟الان همون روزیه که خیلیم دیر نبود و اومدم بگم بالاخره تهش قشنگ شد🩺🥼

کسی رو دور و اطرافتون دیدید ک تقریبا با شش ماه مطالعه به نتیجه خوب رسیده باشه .یا اینکه خودتون تو این راه سر رشته ای دارید؟و اینو هم در نظر بگیرید که من مطالب پارسال خوندم و پایه خوبی هم دارم و شش ماه باقی مانده رو هم با ساعت مطالعه خوب ببندم

سه سال امضام این بود:یه روز که خیلی دیر نیست میام میگم دیدی تهش قشنگ شد؟الان همون روزیه که خیلیم دیر نبود و اومدم بگم بالاخره تهش قشنگ شد🩺🥼

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

و اینکه میدونم شاید خیلیا بگن که نباید منتظر حرف بقیه باشی و باید  تلاشتو بکنی .بگم که من تلاشمو که قطعا می کنم چون راهی جز این ندارم نوشتن اینجام صرفا بخاطر اینه که شاید نمونه ای دیدین یا نظری دارین ک یاعث دلکرمی و انکیزه م بشه.

به نظرم میتونی. ینی کاملا حس میکنم قبول میشی چیزی که میخوای 😐

بعدم وقتی پایت خوبه و قبلا زیاد خوندی 6 ماه کاملا واست کافیه عزیزم 

فقط مرور یادت نره. تستم ک میدونی زیاد باید بزنی 😐❤️

💜ARMY💜

اولین باره که اینجا تاپیک میزارم و فقطم واسه این موضوع گذاشتم چقدر خوبه ک از کسایی ک نمیشناسی نظر بپرسی چون وقتی از نزدیکات میپرسی حس اینو بهت میده که واسه دلسوزی اینا رو میگن

به نظرم میتونی. ینی کاملا حس میکنم قبول میشی چیزی که میخوای 😐 بعدم وقتی پایت خوبه و قبلا زیاد خوند ...

مرسی عزیزم پیامت خیلی حس خوبی بهم داد😍چطوری حس کردی😂

اره عزیزم میتونی فقط به گذشته فک نکن که چیا میتونستی بکنی و نکردی و کل ۶ ماه رو گوشی رو هم قطع کن فقطططط بخون به این فک کن یه تست درست تو رو ۵۰۰ نفر می ندازه جلو و الان داری آیندتو رقم میزنی 

اره عزیزم میتونی فقط به گذشته فک نکن که چیا میتونستی بکنی و نکردی و کل ۶ ماه رو گوشی رو هم قطع کن فق ...

اره بنظر خودمم کسی موفق میشه تو این چند ماه که همه چی رو بزاره کنار و به اصطلاح کور و کر شه

منم چون خودم برنامه ریزی بلدم نشستم امروزو کلا برنامه ریزی کردم و انشالله از فردا استارت میزنم فقط قبلش دوست داشتم ک از شما حس خوب بگیرم

ندیدین همچین نمونه هایی یا اینکه کسایی ک اطرافتون پزشکی قبول شدن چند وقت تلاش کردن