2777
2789
عنوان

ویروس جدید اومده؟

480 بازدید | 29 پست

سلام. ویروس اسهال و تب اومده؟ از ۲شنبه شب ، درگیر تب شدید و اسهال بچم هستم. تبش تا ۳۹ و ۴۰ هم میرسه‌ . علامت دیگه ای هم نداره. شما هم اخیرا دیدید مورد این مدلی؟

من مامان یه مسافر بهشتم.ان شاءالله پسرم ذخیره آخرت من و شوهرم باشه.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

امکرون

Mən türk qiziyəm yaşasın vətən...💫 vətənimi çox sevirəm...💕 dilim türkcə irqim türk kitabim quran ana yurdum Azərbaycan mən bu vətən qiziyəm...👸🏻 türk qizi sultandır sultan.... hər kəs türk ola bilməz.... fəxr et oz dilivə....burda gözəl hikayə lər qoyuram umarim ki xoşunuza gələr...🌼🍃 yaşasın türk yurdu....❤🌱 🇮🇷🇦🇿🇹🇷🇹🇲🇰🇿🇰🇬🇺🇿
مواظب باش تشنج نکنه براش بشه سابقه ...تب بالا خطرناکه دکتر بردیش؟

جلوی دکتر تبش ۳۸،۷ بود

من مامان یه مسافر بهشتم.ان شاءالله پسرم ذخیره آخرت من و شوهرم باشه.
جلوی دکتر تبش ۳۸،۷ بود

فردا بازم ببرش دکتر واسه تبش دارو بده ...الانم بهش آب بده بخوره پاشویه ش کن اسهال بدنشو خشک نکنه 

میدونم هر چی میگم گل میگم ولی شما لایک نکنید 😒🤨

الهی که زودترخوب بسه بچه هامن دخترم ۴سالشهچندشب پیش تب کردولی درحد۳۷و..من دکترنبردم توخونه تبس پایین اوردم الان چندروزیه کلمات میکسهمثلامیخوادبگه مامان میگه مامامامامامان...خیلی ناراحتم میگم نکنه تشنج کرده زبونم لال لکنت گرفته...کسی بوده اینطوری باشه بچه ش...کامل حرف میزنه هابعضی اوقات این مدلی میشه...

ناباورانه اومدی کوچولوی قشنگم 😢 بمان برایم، منتظر شنیدن صدای قلب کوچولوتم همه هستی من، بیاومنوخواهراتوبه یک دنیای بهتروزیبادعوت کن، دوستت دارم عزیزدلم🤗😍😊🙊🎈 💗🤗که هنوزمن نبودم که تودردلم نشستی 💜 فرفررررری من😍❤😺🤗❤  مخملک خودم🤩🤗💗 👑💗🤗👧💗دخترای من شماسرزمین من هستیدخیلی دوستتون دارم❤❤❤❤🤗🤗🤗🤗😍😍😍😍 شوهرعزیزم،جانی ودلی ای دل وجانم همه توووووو،دنیافقط دختراموشوهرم👭💁👧💏❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤.