2777
2789

مامانا بچم ب محض خوردن شیروغذا بلافاصله هرچند وعده ک بخوره درجا همه وعده هارو دفع میکنه لطفا بگید کسی بوده بچش اینجوری باشه راهنماییم کنید؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فک کنم معدش حساسه عزیزم

شیر کمتر بده یا ب صورت فرنی بیشتر بده بهش 

غذاهای سنگین رد تو شب نده ، بیشتر شبا برنج و مرغ یا کبابب تابه ، هرچی ک سفت کنه شکمو و فشار ب روده نیاره 

دختر من اینجوری میشه گاهی وقتها  لاغر بچه شما هم؟؟؟

بله لاغره مبشه کامل اوضیح بدی بچه شما چندماهه اینجوریه  مثلا شش وعده بدی شش وعده رو بلافاصله بعد خوردن دفع میکنه؟

بله لاغره مبشه کامل اوضیح بدی بچه شما چندماهه اینجوریه  مثلا شش وعده بدی شش وعده رو بلافاصله بع ...

بیشتر بعد وعده اصل ی هست 

مثلا هر وعده خوب بخوره اینجوریه 

مثلا اگه ناهار خوب نخوره نمیشه یه دفعه یه عصرونه رو زیاد میخورد اینجوری میشد 

البته من داداشم هم همین جور بود و لاغر 

⚘خدایا خودت  مواظب عزیزانم  باش⚘ 💓 الحمدالله💓 
بیشتر بعد وعده اصل ی هست  مثلا هر وعده خوب بخوره اینجوریه  مثلا اگه ناهار خوب نخوره نمیش ...

بچه من. شش بار بدم افت بار بدم همه وعده ها رو بلافاصله بعد خوردن دفع میکنه

پسر منم زیاد دفع می‌کرد لاغری بود حتی الان که نزدیک ۴ سالشه بعضی وقت ها تا روزی سه بارم دفع میکنه کو ...

عزیزم بچه من مثلا  ده بار بخوره ده بارو بلافاصله بعد خوردن دفع میکنه بچه شما شرایطش اینجوری بود الان خوب.شده