2777
2789
عنوان

میشه بیاین نظراتتون رو بدید

70 بازدید | 8 پست

بچه ها دارم وسیله هامو عوض میکنم .وسیله برقیام مشکی استیله لباسشوییم نقره ای. الان میخوام یخچال و گاز بخرم رنگ نقره ای بخرم یا استیل یا سیلور؟ و گاز هم طرح فر چون مستاجریم از اونا که روش شیشه هست خوبه بگیرم یا لعابی ؟ صفحه ایا هست که زیرش میدن ام دی اف میزنن .اونا چطوره ،

فردارنخر چون بعضی خونه ها گازصفحه ای دارن مایکروفرلازم میشه

دیگ یخچال گاز لباس شویی لوازم برقیا همه ست کن سیلورمشکی

شایدزندگی اون جشنی نباشه ک ارزوشو میکردی اما حالا ک دعوت شدی برقص💃 برقصان دنیاروب سازخودت🎻🌼🌿

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فردارنخر چون بعضی خونه ها گازصفحه ای دارن مایکروفرلازم میشه دیگ یخچال گاز لباس شویی لوازم برقیا همه ...

فر دار نه چون توستر دارم .فقط نمیدونم لعابی یا صفحه شیشه ایا جدید 

فر دار نه چون توستر دارم .فقط نمیدونم لعابی یا صفحه شیشه ایا جدید 

شیشه جدید تره ولی دائم باید تمیز کنی چون خیلی نشون میده

دیگ یخچال لباس شویی گاز ست کن

شایدزندگی اون جشنی نباشه ک ارزوشو میکردی اما حالا ک دعوت شدی برقص💃 برقصان دنیاروب سازخودت🎻🌼🌿