2777
2789
عنوان

دانشگاه فرهنگیان

217 بازدید | 8 پست

کسی دناگشاه فرهنگیان شهر تهران قبول شده ؟؟ولی خودش اهل تهران نباشه؟من اهل تبریزم ولی میخوام تهران قبول بشم؟کسی نیدونه باید چه رتبه ای بیارم تا حتما تهران قبول بشم یا کرج؟؟

چون منطقه یک هس باید ترازت خیلی بالاباشه

:)💛🌻 "دختربچه ۱۳ساله" کارت ملی نداره،اجازه گرفتن گواهینامه نداره،اجازه مسافرت رفتن نداره،حق رای دادن نداره،هیچ کارتجاری ومالی ای نمیتونه انجام بده و صلاحیت انجام هیچ کاری رو نداره! اما صلاحیت کافی برای"بله" گفتن سرسفره‌ی عقد رو داره😊 خودتون‌متوجه هستید دیگه؟💛🌻🚫درخواست دوستی ندید بخصوص آقایون،قبول نمیکنم،باتچکر🤌🏻  ....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر سال تغییر میکنه مثلا امسال برای زبان واسه مایی که کرجیم اردبیل بود چند سال پیش اراک

شما قبول شدید امسال؟

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲
نه متاسفانه امسال بیشتر تلاش میکنم زبان رتبه بهتری میخوادفقط انتخاب رشته کردم

انشاءالله امسال حتما قبول میشید 🤲🤲🤲

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲
خیلی ممنون شما هم به هرچی آرزو دارین برسین😍😍

ممنونم گلم آرزوی من عاقبت بخیری همه جوونهای کشورم هست بینشون بچه های خودم 🥰🥰