2777
2789
عنوان

خانما کیا موهاشونو دکلره کردن و رنگساژ و بعد شستن رنگ رفته؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 31519 بازدید | 77 پست
جای خوب ن فتی .‌‌‌...من دکلره زدم و رنگ کرم زدم بعد ی مدت زردی میزد دوباره مجانی رنگساژ کرد واسم مرو ...

والا نه بهترین رنگ مو رو تو شهر میگنه تواینستا hira _salo

انسان هایی که نیازی  به تنهایی ندارند انسان های کم مایه ای هستند

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما میری مغازه میگی پودر دکلره میخام یه مارک خوب.. بعد بستگی ب اندازه موهاتون اون چند پیمانه بهتون پ ...

حالت پایه چیه ببخشیدااا

آره لعنتی خیلی بد میشه میفهمم چی میگی منم مو نمونده برام 

من شروع کردم قرص هیرویت میخورم و به ریشه هام روغن سیر میزنم و ساقه روغن سیاهدانه هفته ای یه بار

آره عزيزم سه تاشو قاطی کرد آرایشگر برام زد

عزیزم چقد باید دکلره رو مو بمونه و با چقد فاصله تکرار کنم رو هم بزنم؟از کجا بدونم به پایه رسیده؟؟؟

حالت پایه چیه ببخشیدااا

خخخ عزیز دلم.. حالت پایه ینی موهات قشششنگ بی رنگ بشه و ب زردی نزنه. دفه اول نیم ساعت 40 مین میمونه میشه نارنجی تقریبا دفه دوم ک زدی بازم همین تایم  تقریبا بمونه بعد هی نگاه میکنی ببینی بی رنگ شده موهات یا ن. بی رنگ ک شد میشوری. مو بهتر رنگ میگیره اگه ب پایه نرسه رنگ دلخواهت نمیشه.. این عکس و نگاه من میبینی هی روشن تر میشه مو ینی ب پایه ی ده  نزدیک تر میشه تو اینترنت نگاه کن یاد بگیری

هرچی هستی خر نباش قانع به کم نباش 😎😎
شما لای فویل نمیزارید؟؟

لای فویل برای هایلایت و امبره ایناس.. وقتی کل موهاتو مثل مال من میخای رنگ و دکلره کنی کلا رنگ میزنی بعدم کلاه یا پلاستیک میزاری سرت یه ساعت بعد میشوری😁😁😂😂😂

خخخ عزیز دلم.. حالت پایه ینی موهات قشششنگ بی رنگ بشه و ب زردی نزنه. دفه اول نیم ساعت 40 مین میمونه م ...

ممنونم عزیزدلم دست گلت درد نکنه

عزیزم چقد باید دکلره رو مو بمونه و با چقد فاصله تکرار کنم رو هم بزنم؟از کجا بدونم به پایه رسیده؟؟؟

برای ب پایه رسیدن توضیح دادند. قبلش فیلم هم ببین تو نت ک بفهمی رنگشو.. ولی بی رنگ شد ینی آماده اس.. زمانش هم بستگی ب ضخامت موهای خودت داره من موهام نازکه نیم ساعت 40 مین رنگ میگیره.. هر دفه دکلره 40 دقه بمونه مخصوصا دفه اول.. بعد بشور خوووب خشک من باز دکلره بزن تا نیم ساعت واستا بعد هی نگاه کن تو آینه ببین چه رنگی شده. بعد 40 مین بشور. دیدی هنوزم ب زردی میزنه بازم دکلره کن بزار نیم ساعت بمونه.. بعد بشور خشک ک شد. بعد چن ساعت رنگتو بزن.. رنگ های دلخواهت قاطی میکنی آروم آروم از پایین موهات میزنی میای ب ریشه ها میرسی.. اینم میزاری 45 دقیقه. یه ساعت میمونه بعد میشوری. شامپو نزن.. با آب خالی بشور دوش بگیر بیا بیرون.. 

بعد 24 ساعت برو حموم دوش بگیر موهاتو با شامپو بشور بعد نرم کننده هم بزن و بیا بیرون خشک من سشوار بکش.. عالی میشی😁😁

من شروع کردم قرص هیرویت میخورم و به ریشه هام روغن سیر میزنم و ساقه روغن سیاهدانه هفته ای یه بار

منم یه دوره هیرویت خوردم ریزشش قطع شد.. خیلی خوبه

برای ب پایه رسیدن توضیح دادند. قبلش فیلم هم ببین تو نت ک بفهمی رنگشو.. ولی بی رنگ شد ینی آماده اس.. ...

برا رنگساژ ۵۰۰ گرفت ازم اه پولمو دور ریختم🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️ممنونم که عالی توضیح دادی بهم از فردا میرم ارایشگاه بزنم خخخخخ

منم یه دوره هیرویت خوردم ریزشش قطع شد.. خیلی خوبه

اره خوبه ٫امپول وینامین ب زدم چند روز پیش٫هفته بعد هم میخوام بیوتین بزنم٫روغن سیرو تو اینترنت گاه کنید و تو همین مثنی نی سایت یاد گرفتم ٫میگن چون فولیکول مو هنوز هست با روغن سیر شاید رشد کنه باز