2777
2789
عنوان

کسی از این کاربر خبر داره؟

121 بازدید | 5 پست

به عنوان توجه نکنید که سوپرایز در راه است😁😁😁

رفیق گلی، خواهر قشنگم..... 

📌امشب 9. 10 است و خوب خوب میدونم فردا تولدته😆

اگر برنامه هام درست پیش بره ، تا الان فکر کردی تولدت رو یادم رفته😂😈 

ولی مگه میشه ادم تولد خواهرش رو یادش بره😍🤩 یه سالم اینجوری سوپرایز بشی😂 

💚دوست مجازی من...

❤و خواهر حقیقی ام.. 

اگر دقیق بگویم 2 روز دیگر،1 سال و 5 ماه میشود که من برایت می‌نویسم

و تو میخوانی

وگاهی تو می‌نویسی و من می‌خوانم🥰

دوست مجازی من

این روز‌ها درد دل هایمان را

به زبان نمی‌آوریم بلکه تایپ می‌کنیم

مانده ایم اگر این دنیای مجازی نبود

روی دیوار احساس چه کسی می‌نوشتیم🙂

اگر این فضا نبود برای چه کسی درمان درد ها میشدیم و اگر نبود با چه کسی ارام میشدیم...... 🥺

🧡نامت زیباست، اما حیف مجازی هستی و بزرگ ترین ارزوی من در این روز ها حقیقی شدن تو یگانه خواهر مجازیست 😍🥺

پشت هر یک از این نوشته‌ها یک نفرنشسته است‌

که می‌خواند، فکر می‌کند، گاهی هم گریه می‌کند، یا می‌خندد و گاهی لذت بودن یک عاشق را درک میکند... 

برای چند دقیقه هم که باشد از دنیای واقعی مرخصی می‌گیری‌

و می‌نشینی برای دل من 🥰

ولی می‌دانم

قدر تمام لبخندهایت کنارم هستی

و من در تمام لحظات حضورت را از دوستان حقیقی خودم بیشتر حس میکنم😍

💜💙خواهر مـجازی من

شاید این معجزه‌ی مـجازی بودنت باشد که من این چنان حس خواهر بزرگتر داشتن را درک میکنم 😍

و در نهایت عشق مجازی من😍

بودنت را قدر می‌دانم و نیم نگاهت را به کل جهان ترجیح میدهم😍😍😍

🥳و امشب خورشید شادمانه‏ ترین طلوعش را خواهد کرد

و دنیا رنگ دیگری خواهد گرفت

قلبها به مناسبت آمدنت خوشامد خواهند گفت

فرشته آسمانی زندگی من سالروز زمینی شدنت مبارک . . 

#دوستان_ایرانی_باشیم🇮🇷    هم افکارمون🤗،هم شخصیتمون😎،هم اعمالمون🤠            ⬅️ جلال آل احمد میگه «آدم غرب زده شخصیت ندارد، چیزی است بی اصالت، خودش و خانه اش و حرف هایش، بوی هیچ چیزی را نمی دهد....» چرا اینجوری میگن؟ چون این افراد اصالت خود را رها کرده و در مسیری پا گذاشتن غیر از مسیر ذاتی خود و بدونیم حرف های این افراد غرب زده در جامعه ما هیچ ارزشی نداره ،چون بر خلاف باورهای اصیل ایرانی و جامعه اسلامی عمل میکنن😉 رهبر عزیز تر از جانم سایه ات از سر ما کم نشود حضرت ماه،وجودت افتخاریست برای ما😍
نخوندم چون دروغ گفتی

جونم😉 چه دروغی کاربر رفیقمه دیگه 😁

#دوستان_ایرانی_باشیم🇮🇷    هم افکارمون🤗،هم شخصیتمون😎،هم اعمالمون🤠            ⬅️ جلال آل احمد میگه «آدم غرب زده شخصیت ندارد، چیزی است بی اصالت، خودش و خانه اش و حرف هایش، بوی هیچ چیزی را نمی دهد....» چرا اینجوری میگن؟ چون این افراد اصالت خود را رها کرده و در مسیری پا گذاشتن غیر از مسیر ذاتی خود و بدونیم حرف های این افراد غرب زده در جامعه ما هیچ ارزشی نداره ،چون بر خلاف باورهای اصیل ایرانی و جامعه اسلامی عمل میکنن😉 رهبر عزیز تر از جانم سایه ات از سر ما کم نشود حضرت ماه،وجودت افتخاریست برای ما😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام  میشه من از شما کمک بخام

سلام بفرمایید در خدمت هستم

سلام بفرمایید در خدمت هستم

عزیزم من چند تا تاپیکت دیدم درمورد اینک برای حل مشکلات راهکار میدادی 

من مشکل مالی دارم وبدهی زیاد و روزیم خیلییی کم هرجامیریم گره هس اصلااااااا مشکلمون باز نمیشه بدبیاری پشت بد بیاری 

ی روز خوش هستیم یکماه ناراحتی غم غصه میخام شما راهکاری بدید 

برای موفقیت و سلامتی خوشبختی پسرم ی صلوات بفرستید