2777
2789
مرغ وماهی البته مرغ اگه خوب درست بشه ی وقتایی میخورم ولی ماهی نه از بچگی نمیتونم بخورم

مآهی رو تو فویل بذار بذار رو آتیش لاشم لیمو پیاز بذار منم دوست نداشتم ولی لعنتی این مدلی عالی میشه مخصوصا با سبزی پلو یا توش زیره سیاه و گردو و زردچوبه و یک کم نه خیلی پودر دارچین با زرشک بزن دورتا دورش لیمو و پیاز بذار 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرغ وماهی البته مرغ اگه خوب درست بشه ی وقتایی میخورم ولی ماهی نه از بچگی نمیتونم بخورم

عزیزم ماهی رو طعم دار کن تو پودر سوخاری بغلطون سرخش کن عالی مبشه  قلیه ماهی و کو کو ماهیم دیگه به به

چشمان تو آفریقاست.. 
نارادت نشو عزیزم شوخی کردم ولی خب خیلی ها دوست ندارن ولی عزیزم سعی کن بخوری شده رنده ریز کن سرخ کن م ...

نه ناراحت واسه چی😄

اصلا تو سفره پیاز بیاد من یجا دیگه میشینم در این حد

خییلی اخلاق بدیه نمیدونم چجوری خودمو اصلاح کنم

برای توی کوچه رقصیدن...برای ترسیدن به وقت بوسیدن...        برای تغییر مغزها که پوسیدن...
نه ناراحت واسه چی😄 اصلا تو سفره پیاز بیاد من یجا دیگه میشینم در این حد خییلی اخلاق بدیه نمیدونم چ ...

اگه ازدواج نکردیی عزیزم کم کم سعی کن کنترل کنی این حس و میبینی از هر چی بدت میاد سرد میاد یه شوهر پیاز خور نصیبت میشه 

اگه ازدواج نکردیی عزیزم کم کم سعی کن کنترل کنی این حس و میبینی از هر چی بدت میاد سرد میاد یه شوهر پی ...

مجردم

خیلی زشته اصن دختر ۲۲ ساله انقد نسبت ب پیاز حساس باشه😑خسته شدم

برای توی کوچه رقصیدن...برای ترسیدن به وقت بوسیدن...        برای تغییر مغزها که پوسیدن...
مجردم خیلی زشته اصن دختر ۲۲ ساله انقد نسبت ب پیاز حساس باشه😑خسته شدم

داداشام دوقلون ۹ سالشونه هم اینجوری از پیاز بدشون میات

یامثلا ترشی اگه روسفره  باشه میگن باید بلندش کنی تابشینیم چیه بوش بده 😤😤😂😂

توغذا خوردن خیلی اذیت میکنن باید براشون تنها بپزی😤😤خورشت وقتی درست میکنیم نخود رو در میارن😤😤😤😐

درگیر کسی شدیم که درگیری هرکسی شد جزما...🙃
داداشام دوقلون ۹ سالشونه هم اینجوری از پیاز بدشون میات یامثلا ترشی اگه روسفره  باشه میگن باید ...

واسه منم جدا درس میکنن😑😂خوده ادم بیشتر اذیت میشه والا

واییییی😂😂😂😂😂🤒آره میدونم میمونه چی بخوره

بعد ازدواج چ خاکی بریزیم تو سرمون؟😂