2777
2789
عنوان

پیش اومده برا شمام؟

116 بازدید | 14 پست

تا حالا پیش اومده یه چیزی بخرین تو مغازه دوسش داشته باشینا ولی بیاید خونه ریز به ریز نگاش کنید و ایراد در بیارید از توش بعد دلتون پیشش نباشه و خوشتون نیاد

برید عوض کنید ، دوباره همش فکر کنید همون قبلیه بهتر بود؟

روانی شدم دیگه😑

همش حس میکنم چیزی که قبلا خریدم بهتر بود تا اینکه عوضش کردم

چیکار کنم انقدر بد دل نباشم تو خرید 🤕

خجالتم میکشم باز برم عوض کنم

هر چیز که در جستن آنی، آنی...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من چون وسواس زیادی به خرج میدم معمولا تا حالا خرید راحتی نداشتم به سختی میپسندم تا حالا پیش نیومده ...

منم خیلی میگردم 

بعد یکیشو اون لحظه حس میکنم بهم میاد بر میدارم میام خونه چک میکنم و عکس میگیرم میبینم اونطور که تو مغازه بود نیست بعد هی ایراداشو در میارم همش ذهنم درگیر میشه

توی مغازه بگرد ۲ ۳ تا چیز ازشون خوشت میاد پیدا کن تک تک بررسی کم از نظر کیفیت و... ببین کدومو میپسند ...

الان بین دوتا چیز مونده بودم

یکیشو خریدم اومدم خونه عکس گرفتم فرستادم برا خواهرم گفت خوبه ، ولی خودم عکسه رو نگا کردم با دقت دیدم خیلیم خوب نیست مثل تو مغازه

بعد رفتم عوضش کردم، مغازه دارا هم گفتم اینی که الان خریدم بهتر از قبلیه اس

ولی الان دو باره دلم پیش اون قبلیه اس نمیدونم چه مرضی دارم😑

قبلا زیاد اینجوری بودم اما از زمانی که اینستا دارم یه کم بهتر شدم و معمولا سعی میکنم با یه نفر که هم ...

خب منم معمولا با ابجیم میرفتم نظر میداد

الان هیشکی باهام نبود اصلا خودم تنها رفتم 🥲

من اگه قرار باشه تنها برم قبلش کلی راجع بهش تحقیق و فکر میکنم و حتما نظر چند نفرم می گیرم

تحقیقم کردم تو نتم نمونه هاشو دیدم

اتفاقا صدتا مغازه هم رفتم

ولی باز چیزی خریدم که پشیمون شدم😑

کلا مدلمه هر چی میگیرم بعدش وامیستم از توش ایراد در آوردن تا ازش متنفر بشم