خانوما دخترم دوسالگی چشمش انحراف برداشت بردم دکتر گفت چشمش ضعیفه و چندماه صبر کنیم خوب نشه عمل ک خوب نشده و پارسال عملش کردیم الان سه سال و نیمشه با عینک مشکلی نداره بدون عینک یکی از چشماش یکم انحراف داره خیلی حالم بده و غصه میخورم دختر بچس میترسم در اینده ضربه بخوره همش بغض و گریه دارم چشمش یکی ۴.۲۵ یکیش ۴.۷۵ دلم نمیخواد هیچکس بچمو ببینه همش احساس میکنم دیگران ب عینکش توجه میکنن خیلی حالم بده
عزیزم. حتما درمان و هدامه بده.چرا انقدر ضعیفه آخه تو این سن .منم از سن کم ضعیف بودم امانه زیاد از بچگی عینک زدم. ازدواج فامیلی نیستید؟ تو سن ۱۸ سال میتونه عمل کنه راحت شه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
یه وقت جلوش ابراز ناراحتی نکنی ها ایراد نداره بزرگ شد ببرش جفت چشمها رو عمل کن خوب میشه خواهر منم عینکی بود ده سال پیش عمل کرد دیگه عینک نمیزنه بعدشم عینک مگه چشه اینقدر ناراحتی
عزیزم چرا از یه اتفاق طبیعی واسه خودت بحران درست میکنی؟ خیلی از چشم دارن ، خیلی ها مشکل انحراف دارن ...
حتی جلو همسرمم نمیتونم ابراز ناراحتی کنم چون همسرمم این مشکل و داره وقتی من میگم فکر میکنه منظورم اینه ک اون مقصر و ناراحت میشه فقط دارم تو دلم غصه میخورم