2777
2789
عنوان

دارم دیوونه میشم برای چشم بچم

436 بازدید | 23 پست

خانوما دخترم دوسالگی چشمش انحراف برداشت بردم دکتر گفت چشمش ضعیفه و چندماه صبر کنیم خوب نشه عمل ک خوب نشده و پارسال عملش کردیم الان سه سال و نیمشه با عینک مشکلی نداره بدون عینک یکی از چشماش یکم انحراف داره خیلی حالم بده و غصه میخورم دختر بچس میترسم در اینده ضربه بخوره همش بغض و گریه دارم چشمش یکی ۴.۲۵ یکیش ۴.۷۵ دلم نمیخواد هیچکس بچمو ببینه همش احساس میکنم دیگران ب عینکش توجه میکنن خیلی حالم بده 

عزیزم پسر دوستم الان ده سالشه توی سه سالگی فهمیدن هم انحراف داره هم تنبلی هم شماره ش 7 هست 

الان انحراف و تنبلی درمان شده عمل  هم نکردن فقط عینک میزنه خیلی هم بهش میاد پسر خیلی موفق و خوش تیپی هم هست 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه وقت جلوش ابراز ناراحتی نکنی ها ایراد نداره بزرگ شد ببرش جفت چشمها رو عمل کن خوب میشه خواهر منم عینکی بود ده سال پیش عمل کرد دیگه عینک نمیزنه بعدشم عینک مگه چشه اینقدر ناراحتی 

عزیزم چرا از یه اتفاق طبیعی واسه خودت بحران درست میکنی؟ خیلی از چشم دارن ، خیلی ها مشکل انحراف دارن .

هیچ چیزی غیرقابل حل تو این دنیا وجود نداره ، تو مادرشی باید صبور باشی با ناراحتی فقط انرژی منفی تو خونه تون جریان پیدا میکنه.

خیلی چیز ها تغییر می کنند و می گذرنداما طعنه زدن همیشه در یاد می ماند
عزیزم پسر دوستم الان ده سالشه توی سه سالگی فهمیدن هم انحراف داره هم تنبلی هم شماره ش 7 هست  ال ...

خیلی غصه میخورم واقعا دنیا برام تاریک و تار شده نگاهش میکنم جیگرم میسوزه

خیلی غصه میخورم واقعا دنیا برام تاریک و تار شده نگاهش میکنم جیگرم میسوزه

عزیزم هرچیزی قابل درمانه اصلا نباید اینطوری فکر کنی، یه کم زمان بگذره همه چی درست میشه نهایت ضعیفیشو عمل میکنید 

یه وقت جلوش ابراز ناراحتی نکنی ها ایراد نداره بزرگ شد ببرش جفت چشمها رو عمل کن خوب میشه خواهر منم عی ...

خیلی غصه میخورم همین الان اشکام داره میاد وقتی کنار چندتا بچس میبینم اونا راحت بازی میکنن بچه من همش باید مواظب باشم عینکش نشکنه دیوونه میشم

عزیزم چرا از یه اتفاق طبیعی واسه خودت بحران درست میکنی؟ خیلی از چشم دارن ، خیلی ها مشکل انحراف دارن ...

حتی جلو همسرمم نمیتونم ابراز ناراحتی کنم چون همسرمم این مشکل و داره وقتی من میگم فکر میکنه منظورم اینه ک اون مقصر و ناراحت میشه فقط دارم تو دلم غصه میخورم