2777
2789
عنوان

ازشیرگرفتن

60 بازدید | 5 پست

سلام عزیزان وقتتون بخیر 

من یک دختر۲۲ماهه دارم الان حدودیک هفتس دخترم روازشیرگرفتم دوسه روزاول همه چی خوب بودالان دوسه روزخیلی بی قراری میکنه بهونه میکنه لج میکنه عصبی شده شب بدخواب شده اسم ممه رونمیاره ولی گریه های الکی ایناش خیلی زیاد کسی بچش اینجوری بوده؟چقدرطول میکشه تابه حالت عادی برگرده قبلا خیلی بچه اروم خوبی بودالان همش گریه بهونه میکنه نیازی به دکترداره ببرمش؟بازی خوراکی هرچی بخوادبهش میدم منتهی یه وقتااصلااروم نمیشه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چرا انقد زود اخه

من بچم شیر خشکی بود تا سه سال و خورده ای بهش دادم

بعدم کم کم گرفتم

اصلا متوجه گرفتن شیر نشد

خیلی خیلی باهاش مدارا کن 

خیلی نازشو بکش 

شبا قبل خواب کامل سیرش کن

به تغذیه اش برس

فکرشو مدام درگیر نگه دار تا به شیر فک‌نکنه

انشالا اروم بشه زودتر

حسین جان! پسرانت همگی نام علی بنهادی! جان عالم ب فدای دل بابایی تو😍😍😍

کاملا طبیعیه عزیزدلم... 

دختر من منو نااااااااابود کرد نابود به معنای واقعی... اما نهایتا تا یکی دو هفته اینجوریه... 

با دلش راه بیا.. اصلا عصبی نشو، بغلش کن، اسباب بازی های جدید براش بگیر، خوراکی های انگشتی درست کن براش، براش ژله های رنگی درست کن، راستی بادام براش خییییلی خوبه بادام عالیه،پوست بادام رو بگیر رنده کن تو فرنی بده بخوره خیلی خوبه،، اگه بچه داداش با بچه خواهر کسی داری ببر پیشش تا بازی کنن،،

میوه هارو تزئین کن تو بشقاب.. 

کلا سعی کن چیزای جدید بدی بهش تا حواسش پرت بشه

چیزی نیست یه مدت بهانه گیری میکنه آروم آروم یادش میره نگران نباش

باهاش طاقت داشته باش . محبت و نوازشش کن الان حس میکنه دوسش نداری بچه اول و دومم فاصله سنی کمی داشتن وقتی دومی از شیر میگرفتم اولیه یه آهی از ته دل با یکم خوشحالی کشید گفت مانی دیگه  نینی دوس نداری میمی نمیدی بخدا چشاش پرررر بود طفلکم خیال کرده دوسش ندارم از شیر گرفتمش .. یه اسباب بازی جدیدم براش بگیر تا ذهنش منحرف بشه . مرتب بهش بگو دوسش داری میفهمه .