2777
2789
عنوان

کسیکه دوطرفه همو دوست داشتیم ...

| مشاهده متن کامل بحث + 309 بازدید | 40 پست
شاید حرفم زشت باشه ولی من قبلا با پسرای زیادی بودم همشون از دم لا**ش*ی   ان هممهههه ها

🙁🙁🙁🙁

پسر‌هستم😍نه درخواست دوستی میدم نه‌ درخواست دوستی قبول میکنم‌😬درخواست دوستی ممنوع⛔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم طرفم اینطوری میکرد تازه هفت سال باهم بودیم و خواستگاریم اومد ولی این اداهارو درمی‌آورد بعد فهمیدم با دخترا چت می‌کرده میخاسته هیچ ردی از من تو پیجش نباشه که کسی بتونه ایدیمو پیدا کنه و بهم بگه. بنظرم بیخیالش شو

ببخشید اگه این حیقیت ناراحتتون کرد

خواهش میکنم ، به من ربطی نداره ولی کار خیلی بدی هستش

پسر‌هستم😍نه درخواست دوستی میدم نه‌ درخواست دوستی قبول میکنم‌😬درخواست دوستی ممنوع⛔

اونو دیگه مرده فرض کن😐🚶‍♀️

من معصومه ذی نیستم (کاربری ترکیده دخترک_خسته) من (دخترک_خسته_)هسدم   یه آسمان آرزو با دو بال بسته🚶‍♀️💔  من زبونم رو میتونم کنترل کنم اما مشکل طرز نگاه‌کردنم از صدتا فحش بدتره متاسفانه .

تو فکر می کنی عشقت دو طرف بوده در حقیقت یه طرف بوده

«وقتی بچه هستی، مدام از تو می‌پرسند: «حالا فرض کنیم همه‌ی مردم خودشون رو انداختن توی چاه. تو هم باید این کار رو بکنی؟». وقتی بزرگ می‌شی ماجرا فرق می‌کنه. آدم‌ها بهت می‌گن: آهای. همه دارن می‌پرن تو چاه. تو چرا نمی‌پری؟!
امیدوارم شما با عشقت نکنی اینکارو

خدا رو شکر مجردم و در طول زندگی مجردی یکبار عاشق شدم و دیگه هم نمیشم، الان هم جونم رو براش میدم و با هیچ کس عوضش نمیکنم ، عشق فقط یک‌بار، دوبار بشه اون عشق نیست هو....