2777
2789
عنوان

پسری که اتفاقی

192 بازدید | 19 پست

چشم تو چشمش بشی و سریع نگاشو بگیره یعنی چی ؟

بهم برخورد! من معمولا تو این موقعیتا سریع تر نگاه می گیرم 😐😂

چرا انقد سرعت عمل داشت 

حس می کنم ضایع شدم 😑

لطفا جای خدا نباشید. 

بچه مثبته   

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی روت زوم بودع ولی دوس نداشته تو بفهمی😐

عاشقته😐🚶‍♀️😂

من معصومه ذی نیستم (کاربری ترکیده دخترک_خسته) من (دخترک_خسته_)هسدم   یه آسمان آرزو با دو بال بسته🚶‍♀️💔  من زبونم رو میتونم کنترل کنم اما مشکل طرز نگاه‌کردنم از صدتا فحش بدتره متاسفانه .
بش نمیاد 😂 حرصم گرفت 

😄

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

چیزی نیست نترس😅

عزیزان تکرار تاپیک هام به معنی تبلیغ نیست×به خاطر دیدن اکثریت افراد هست،در ضمن من کار تبلیغ انجام نمیدم اگر فکر می‌کنید تبلیغ میکنم میتونید تاپیک های قبلی مشابه رو بخونید اونجا جواب دادم]

سلام بچه ها به منم راهکار بدین

چند سال پیش من و پسر خاله ام بهم حسمون دو طرفه بود ولی بعدا دو تامون هم طوری رفتار کردیم که بهم بی تفاوتیم و الان نمیتونم تشخیص بدم بهم مثل قبل حسی داره یا نه و مبهمه واسم...یا نمیدونم اصلا به سرش زده که جلو بیاد بعدش منصرف شده چون فکر میکرده من بی تفاوتم...

من میخواستم فراموشش کنم و مخصوصا یک سال اخیر رو خوب عمل کردم ولی هر از گاهی به فکرم میاد و مخصوصا وقتی میبینمش حسم دوباره زنده میشه...دیشب هم دیدمش

اگه ازش بگم اهل دختر بازی نیست و چون پسر خاله ام هست اخلاقشو کم و بیش میشناسم

دیروز بعد امتحان دوستام داشتن ازینا حرف میزدن درد و دل میکردن با هم از منم خبر گرفتن گفتن عقل نداری میونتو دوباره خوب نمیکنی و اینکه دانشجوی سال سوم پزشکی پردیس تبریز هست و ماشین(سراتو)داره و تبریز میمونه و آپارتمان داره مال خودشه و قیافه داره چی بگم و برا همین دوستام روش کراش دارن🤦🏻‍♀️

عزیزان تکرار تاپیک هام به معنی تبلیغ نیست×به خاطر دیدن اکثریت افراد هست،در ضمن من کار تبلیغ انجام نمیدم اگر فکر می‌کنید تبلیغ میکنم میتونید تاپیک های قبلی مشابه رو بخونید اونجا جواب دادم]
یعنی روت زوم بودع ولی دوس نداشته تو بفهمی😐 عاشقته😐🚶‍♀️😂

😁😅

سلام خدای قضاوت و پیش داوری 😐😂

حالا خوبه تو کارای خودم موندم ها ولی برا بقیه بلدم خوب ترتیب بدم😐😂😂

من معصومه ذی نیستم (کاربری ترکیده دخترک_خسته) من (دخترک_خسته_)هسدم   یه آسمان آرزو با دو بال بسته🚶‍♀️💔  من زبونم رو میتونم کنترل کنم اما مشکل طرز نگاه‌کردنم از صدتا فحش بدتره متاسفانه .
حالا خوبه تو کارای خودم موندم ها ولی برا بقیه بلدم خوب ترتیب بدم😐😂😂

😅منم این طوریم نکنه دی ماهی ای؟😉