2777
2789
عنوان

فقط منم؟🙃

453 بازدید | 46 پست

انقدر دلم میخواد برم خرید لباسهای نو و قشنگ بخرم ولی پول ندارم، راستش دیگه‌ی حوصله‌ی زندگی هم ندارم، اما دورمو که نگاه میکنم انگار فقط خودمم که همینقدر فقیر و بیچاره‌ام بقیه همش مسافرت و خوشی میگذره براشون، دلم از خدا گرفته🚬

من زیاد برا خودم خرج میکنم 

اما هیچی دیگ سر کیفم نمیارع چندسن سال اینجورم

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

انرژی منفی!

گلم لطفا این‌چیزها هارو نگو اینها همش انرژی منفی هستن اگه بگی پول ندارم واقعا پول نخواهی داشت گلم🌱❤

Mən türk qiziyəm yaşasın vətən...💫 vətənimi çox sevirəm...💕 dilim türkcə irqim türk kitabim quran ana yurdum Azərbaycan mən bu vətən qiziyəm...👸🏻 türk qizi sultandır sultan.... hər kəs türk ola bilməz.... fəxr et oz dilivə....burda gözəl hikayə lər qoyuram umarim ki xoşunuza gələr...🌼🍃 yaşasın türk yurdu....❤🌱 🇮🇷🇦🇿🇹🇷🇹🇲🇰🇿🇰🇬🇺🇿

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینستا رو نبین خواهر همه وضع شون بد شده

🌱یه چند وقت نمیام سایت دیگه کار داشتید درخواست بدید🌱مخالف نظر من به هیچ عنوان ریپ نزن حوصله بحث ندارم تشکر😅 معنی نخود ته دیزه= بچه ته تغاری ،خیلی پرسیدید گفتم بزارم تو امضام

اینا  دیگ ناشکری داره؟؟؟؟ من توعمرم نهایت دوبار رفتم مشهد اونم خودم رفتم سرکار... بعدم واسه همس اینا ربطی ب فقیری و تحقیرکردن خودت نداره.. مام الان خیلی وقته گوشت و مرغو حذف کردیم ولی حس نمیکنم فقیر باشیم

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه

اِییی منم دلم میخواد برم کلی خرید کنم بگردم بخورم خوش بگذرونم☹☹اما موجودی کارتم بهم میگه بشین تو خونه 😂😂

ما از امید نوشتیم!                                                             تمام کلماتمان جوانه زدند...🌱🌻
اینا  دیگ ناشکری داره؟؟؟؟ من توعمرم نهایت دوبار رفتم مشهد اونم خودم رفتم سرکار... بعدم واسه همس ...

بخدا که همه‌ی ادمای دور من فقط ادای بدبختی درمیارن حرفاشون برای ماست اما عکسا و خوشباشون کیش و قشم و خارج کشور