2777
2789
عنوان

توروخدا بیاید😭

230 بازدید | 18 پست

بچم 16روزشه.بهش شیرخشک نان میدادم.بعداز5روز استفراغ جهشی میکرد هربارشیرمیخورد...دکترگفت ببلاک ای آربده بهش.اونم میدم اگرآروغشوبگیرم خوبه نگیرم بالا میاره.آروغ هم گاهی نمیزنه هرکاری میکنم میزارمش رو شونه ام میخوابونمش اصلااآ نمیزنه....چیکارکنم😭چه شیرخشکی بخرم بهتره

عزیزم نوزادت رفلاکس داره، زیر نظر پزشک باید دارو بگیره

اره رفلاکس داره بهش دارو داده ولی میپره توگلوش میترسم بدم.

بهش شربت آمپرازول داده وگریپ میکسیچر

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به شیرخشک ربطی نداره عزیزم بچه منم همینطور بود بعداز شیرش اصلا آروغ نمیزد یا استفراغ می‌کرد یا اگه میخوابوندم شیر میومد تو گلوش. دکتر متخصص بهم گفت هربار شیر خورد تا نیم ساعت سرشو بزار رو شونت که شیرش کامل هضم شه بعد بخوابون. اینجوری دیگه بعدش استفراغ نمی‌کرد 

کی بی بهانه بود که من عاشقت شدم؟                                    خود بهترین دلیل برای بهانه ای 💗
اره رفلاکس داره بهش دارو داده ولی میپره توگلوش میترسم بدم. بهش شربت آمپرازول داده وگریپ میکسیچر

تا ۲۰ دقیقه بعد شیر دادن نباید بخوابونیش، تو بغلت باشه حالت عمودی 

وقتی هم میخوابونیش باید شیبدار باشه یعنی سر و گردن و سینه‌ش باید بالاتر باشه که اگه بالا آورد خدای نکرده تو گلوش نپره

به شیرخشک ربطی نداره عزیزم بچه منم همینطور بود بعداز شیرش اصلا آروغ نمیزد یا استفراغ می‌کرد یا اگه م ...

واقعا؟ینی ممکنه خوب بشه با این کار؟دارم دق میکنم😭

تا ۲۰ دقیقه بعد شیر دادن نباید بخوابونیش، تو بغلت باشه حالت عمودی  وقتی هم میخوابونیش باید شیب ...

عمودی رو درحد 10دیقه میزارمش ولی خب آروغ نزنه بازمیخوابونمش

واقعا؟ینی ممکنه خوب بشه با این کار؟دارم دق میکنم😭

آره عزیزم بچه منم تا شیر می‌خورد همه رو جهشی بالا می‌آورد شیر از دماغو دهنش می‌ریخت بیرون نمیتونست نفس بکشه من میمردم و زنده میشدم. یبارم نصفه شب شیر راه گلوشو بست که خدا بهمون رحم کرد سریع فهمیدیم. دکترش هم اصلا داروی ریفلاکس بهش نداد همین کاری که گفت انجام دادم خوب شد خداروشکر. حتما تا نیم ساعت بعد شیر سرشو بزار رو شونت خیلی آروم پشتشو ماساژ بده. شیر زیادی هم بهش نده که معدش تحمل حجمشو نداشته باشه

کی بی بهانه بود که من عاشقت شدم؟                                    خود بهترین دلیل برای بهانه ای 💗
آره عزیزم بچه منم تا شیر می‌خورد همه رو جهشی بالا می‌آورد شیر از دماغو دهنش می‌ریخت بیرون نمیتونست ن ...

خداخیرت بده الهی.

عزیزم شیرخشک میدادی یاشیرخودت؟

بعد برا بچه 16ردزه چند درجه شیرخشک کافیه؟

تشکشم یکمی حتما شیب داشته باشه که سرش بالاتر از بدنش باشه. اگه چه آروغ بزنه چه نزنه. نیم ساعت عمودی نگهش دار. من ده روز اول زایمان شیر نداشتم شیر خشک دادم به دخترم دکترش گفت هر دو، سه ساعت نهایتا 60 سی سی بهش بده بیشتر بدی معدش تحمل نداره بالا میاره

خداخیرت بده الهی. عزیزم شیرخشک میدادی یاشیرخودت؟ بعد برا بچه 16ردزه چند درجه شیرخشک کافیه؟

فدات عزیزم جواب این سوالو متن بالایی گفتم

اره رفلاکس داره بهش دارو داده ولی میپره توگلوش میترسم بدم. بهش شربت آمپرازول داده وگریپ میکسیچر

برای ریفلاکس خیلی شیرهای خاصی هست که باید بدی که اصلا هم طعم خوبی ندارن

بهترین حالتش اینه که خودت بری روی رژیم بدون لبنیات و شیر خودتو بدی

برای ریفلاکس خیلی شیرهای خاصی هست که باید بدی که اصلا هم طعم خوبی ندارن بهترین حالتش اینه که خ ...

اخه من گروه خونیم منفیه دخترم مثبت وقتی شیرخودمو میخوره زردیش میره بالا 12بود48ساعت رفت دستگاه شد9باز امروز گفتن 12شده.باید24ساعت بره دستگاه 

نمیدونم چیکارکنم

فداتشم لطف کردی.فقط اینکه من میتونم الان همون نان قبلی رو بدم بعدکاری که شما گفتی رو انجام بدم؟؟؟

قربونت عزیزم. من نان ندادم نمیدونم چجوریه. آپتامیل میدادم دکترش گفت سوپرامیل بهتره یبوست بچه هم کمتر میشد.