2777
2789
عنوان

عکس من و نی نی😍😍

156 بازدید | 8 پست

ای شیطوتا خوب گیرتون انداختم😎😎

یه سوال داشتم ک اگه جوره دیگه ای عنوان میکردم کسی نمیومد مجبور شدم ایجوری بگم. معذرت😂

پنج ماهه زایمان کردم بچم ب لبنیات (هم گوسفندی هم گاوی)_  گوشت گاو - ادویه ها همه بجز نمک _کافئین( مثل نوشابه و قهوه..)_ تخمرغ حساسیت داره خودمم یبوست دارم و سیب زمینی و سیب درختی و موز و ماکارونی ... نمیتونم بخورم سودا هم دارم یکم ک گفته عدس و قارچ و بادمجون نباید بخورم. یه داروی سودابر هم داده ک روش نوشته ماهی و سرکه نباید مصرف بشه باهاش. ب نظرتون من چی بخورم😭😭😭

ممنون میشم جواب بدین دوست جونا بخدا دیگه واسم اعصاب نمونمده

اگه میشه با دل مهربونتون برای برآورده شدن تنها آرزوم دعا کنید یعنی باردار شدن خواهرم😔قدرت تحمل هرکس را از میزان سکوتش بسنجید آنان ک هیاهو می‌کنند بار هیچ چیز را ب روی شانه های خود تحمل نمی‌کنند. همه آدما هزارتا درد دارن حواسمون باشه ک ما نشیم درد هزار و یکمیشون.قضاوت و پیش داوری درباره یک شخص مشخص نمیکند او کیست. مشخص می‌کند شما چه کسی هستید! 😊

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون گولمون زدی نمیگیم😐😐

با احمق ها نباید بحث کرد  فقط باید آخرش گفت تو خوبی ببخشید 🤗🤗...دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچکترین معجزه خدا باشه .الهی دلتون شاد،تنتون سالم جیبتون پر پول باشه .انسانیت به دین و مذهب نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی 

حال کردی با ترفندم😂😂😂

اگه میشه با دل مهربونتون برای برآورده شدن تنها آرزوم دعا کنید یعنی باردار شدن خواهرم😔قدرت تحمل هرکس را از میزان سکوتش بسنجید آنان ک هیاهو می‌کنند بار هیچ چیز را ب روی شانه های خود تحمل نمی‌کنند. همه آدما هزارتا درد دارن حواسمون باشه ک ما نشیم درد هزار و یکمیشون.قضاوت و پیش داوری درباره یک شخص مشخص نمیکند او کیست. مشخص می‌کند شما چه کسی هستید! 😊

آخه قیمه و قورمه سبزی بدون ادویه🥴

این نی نی سایتیا با هیچی گول نمیخورن والا