2777
2789
عنوان

این گوشواره ها چند میارزن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 526 بازدید | 31 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بستگی به سایز داره.فک کنم از ۷۰۰ به بالا

من ۳ گرم طلا خریدم ۵۴۰۰.چجوری حساب کردی.اینا حداقل روهم ۵گرم هستن بنظرم

به سلامتیه قشنگترین موسیقی جهان. یعنی صدای قلب پاک کسی که همه ی زندگیته…دوستدارم همسرمهربونم.شمس ب مولانا گفت پس زخمهایمان چه میشود؟مولانافرمود نور از محل همان زخم ها وارد میشود.
مدلش قدیمیه میخوام بفروشم جدید بخرم از طلا هم سردر نمیارم

اتفاقا ساده و قشنگن.با دخترت ست کن.اگه پول داشتی جدید بخر ولی نفروش

به سلامتیه قشنگترین موسیقی جهان. یعنی صدای قلب پاک کسی که همه ی زندگیته…دوستدارم همسرمهربونم.شمس ب مولانا گفت پس زخمهایمان چه میشود؟مولانافرمود نور از محل همان زخم ها وارد میشود.

من يكسال پيش يه جفت گوشواره فروختم ٣ تومن با توجه به قيمت طلا كه زياد شده و اينكه وزن گشواره من احتمالا بيشتر بود اينا حدود ٤-٥ تومن ميشه

٢٠ آذر آزمايش cvs انجام دادم اگر كسى راهنمايى ميخواد ريپلاى كنه غلط املایی ببینم نمیتونم نگم لطفا ناراحت نشید با تشکر
قدیمی نیستن؟؟؟

ن حلقه ای همیشع مده.

من ۳ گرم طلا خریدم ۵۴۰۰.چجوری حساب کردی.اینا حداقل روهم ۵گرم هستن بنظرم

تک گفتم.هر جفت حلقه.من سایز اینارو متوجه نشدم.کلی گفتم.زمانی که طلا ۱میلیون ۳۰۰ بود یه جفت گوشواره خریدم که حلقه ای قیمت کردم گفت از ۷۰۰ به بالا دارن!

چه ایده قشنگی 🥺💙

چاکرم😊😚😚