2777
2789
عنوان

روغن تراپی برای مو های کم پشت

1558 بازدید | 14 پست

سلام 

سه ماه پیش کرونا گرفتم الان بشدت موهام میریزع 

هیچی مو برام نمونده نصف شدن 😢

چند وقته دارم هیرویت میخورم باز یکم بهتر شده 

الان روغن زیتون و نارگیل و بادام خریدم چجوری استفاده کنم شما تجربه ایی داشتین ؟ 

جنس موهام نازک و شکننده و. لخت و خشک

دو چیز معرف شماست؛ صبرتون وقتی هیچی ندارید. منش و رفتارتون وقتی همه چیز دارید. " 

من که شش ساله ریزش مودارم همه چیم تاحالا زدم 

دوروز پیشم کچل کردم خسته شدم دیگه

هرکس فهمید به منم بگه

به کسی کینه نگیرید،دل بی کینه قشنگ است🤩                          به همه مهربورزید بخدا مهرقشنگ است🥰

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من که شش ساله ریزش مودارم همه چیم تاحالا زدم  دوروز پیشم کچل کردم خسته شدم دیگه هرکس فهمید به ...

عزیزم 😢 

مردونه زدی موهات و ؟

منم امروز کوتاه میکنم 🥺

دو چیز معرف شماست؛ صبرتون وقتی هیچی ندارید. منش و رفتارتون وقتی همه چیز دارید. " 
منم می‌خوام موهام هم پرپشت بشه هم بلند اگ راهی هست بگین استفاده کنیم

اگ‌ موهات نمیریزه ، خیلی باید بهشون برسی ، ماسک مو بزنی ، روغن تراپی شنیدم کرچک ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌و‌ نارگیل مو رو ضخیم می‌کنه 

اول از درون بدن باید مو تقویت بشه عزیزم ، برای روغن تراپی ، بین اینا نارگیل بهتره .. روغن رو یه کوچولو گرم کن روی کتری بعد بمال به موها و اروم ماساژ بده ، نیم ساعت بمونه و برو حموم

آب نخود و آب برنج هم خوبه برای ماساژ دادن

خود نخود رو هم بخوری خوبه برای مو

ته دلتون آروم🌹 تاپیکم
اول از درون بدن باید مو تقویت بشه عزیزم ، برای روغن تراپی ، بین اینا نارگیل بهتره .. روغن رو یه کوچو ...

ممنون 😍😍 

برای ابرو هم میشه استفاده کرد ؟

من شنیدم نباید ت حموم موهارو سرپا بشوری باید حتما بشینی یا آخر سر باید موهاتو ببری زیر آب چون زیاد موندن زیر آب هم موهارو نازک می‌کنه هم ریزش میاره یا مثلا شامپو رو اول باید رقیق کنی بعد بزنی ب موها

آنچه كم بود،حرف نبود،باور بود
ممنون 😍😍  برای ابرو هم میشه استفاده کرد ؟

برا ابرو و مژه روغن کرچک خیلی خوبه من مژه هامو لیفت کردم خراب شده بودن همش داشت می‌ریخت ی هفتس روغن کرچک استفاده میکنم عالیه

آنچه كم بود،حرف نبود،باور بود