2777
2789
عنوان

جوشاندن تن ماهی

167 بازدید | 16 پست

سلام،تن ماهی رو چند روز پیش جوشونده بودم و درشو باز نکرده بودم،درشو الان باز کردم ولی فهمیدم باید دوباره میجوشوندم...

میتونم بریزم توی شیشه بذارم تو آب بجوشه؟؟

اسلامو همون طور که هست بشناس...                    همون قدر که افراط نه،تفریط هم نه!😉😉                              بشناس تا عاشق شی...❤                                        میشی...ولی آروم آروم...💖صبر و مجاهدت میخواد... 🌺        الا الذین آمنوا و عملوا الصالحات و تواصوا بالحق و تواصوا بالصبر  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نیاز به جوشوندن ندارع اصلا

اخه چند روز گذشته،تو نت زدم گفته باید حتما بجوشونی...

اسلامو همون طور که هست بشناس...                    همون قدر که افراط نه،تفریط هم نه!😉😉                              بشناس تا عاشق شی...❤                                        میشی...ولی آروم آروم...💖صبر و مجاهدت میخواد... 🌺        الا الذین آمنوا و عملوا الصالحات و تواصوا بالحق و تواصوا بالصبر  
ی بار جوشیده کافیه

اگه بیرون یخچال بوده باشه چی؟؟

اخه چند روز گذشته،تو نت زدم گفته باید حتما بجوشونی...

مدیر خود کارخانه که من مستندش و می‌دیدم می‌گفت اصلا نیاز ندارع به جوشوندن الان دستگاه ها پیشرفته شده و اون مال قدیم بوده،بخور خیالت راحت

مدیر خود کارخانه که من مستندش و می‌دیدم می‌گفت اصلا نیاز ندارع به جوشوندن الان دستگاه ها پیشرفته شده ...

خیلی بیخود کرده مدیرش چندوقت پیش یه نفر بخاطر مسمویت با تن ماهی فوت کرد 

مدیر خود کارخانه که من مستندش و می‌دیدم می‌گفت اصلا نیاز ندارع به جوشوندن الان دستگاه ها پیشرفته شده ...

چه جالب. من اینو نشنیده بودم مدیر کدوم کارخونه بودن؟ بعد کارخونه های دیگه هم به این دستگاههای پیشرفته مجهز هستن یا نه؟

ممنون میشم برای شادی روح پدر عزیزم صلوات بفرستید

ممنون،خب کدوم کارخونه بود؟