2777
2789

بچها اینجا تو شهرمون ماهی خرمشهر میارن کیلویی ۲۵ 

نمیدونیم خوبن یا نه ظاهر ماهی ها هم خوبه

حالا شما بگید ک اینا جه نوع ماهی هستن و از رودخانه میگیرن یا از دریا صید میکنن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مادرم خرمشهریه ولی میدونم که  ماهی رودخونه ای ان پرخارن

حسون بایدباشه

ناباورانه اومدی کوچولوی قشنگم 😢 بمان برایم، منتظر شنیدن صدای قلب کوچولوتم همه هستی من، بیاومنوخواهراتوبه یک دنیای بهتروزیبادعوت کن، دوستت دارم عزیزدلم🤗😍😊🙊🎈 💗🤗که هنوزمن نبودم که تودردلم نشستی 💜 فرفررررری من😍❤😺🤗❤  مخملک خودم🤩🤗💗 👑💗🤗👧💗دخترای من شماسرزمین من هستیدخیلی دوستتون دارم❤❤❤❤🤗🤗🤗🤗😍😍😍😍 شوهرعزیزم،جانی ودلی ای دل وجانم همه توووووو،دنیافقط دختراموشوهرم👭💁👧💏❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤.

خوب نیستن  درسته؟ منم میگم ماهی رودخانه هستن ب نظرتون بی کیفیتن؟

اره اصلانگیرپرخارن باورکن

ناباورانه اومدی کوچولوی قشنگم 😢 بمان برایم، منتظر شنیدن صدای قلب کوچولوتم همه هستی من، بیاومنوخواهراتوبه یک دنیای بهتروزیبادعوت کن، دوستت دارم عزیزدلم🤗😍😊🙊🎈 💗🤗که هنوزمن نبودم که تودردلم نشستی 💜 فرفررررری من😍❤😺🤗❤  مخملک خودم🤩🤗💗 👑💗🤗👧💗دخترای من شماسرزمین من هستیدخیلی دوستتون دارم❤❤❤❤🤗🤗🤗🤗😍😍😍😍 شوهرعزیزم،جانی ودلی ای دل وجانم همه توووووو،دنیافقط دختراموشوهرم👭💁👧💏❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤.

شما خرمشهری هستی

نه عزیزم ولی خوزستان زندگی میکنم این ماهی خیلی فراوان همه جا هست.  

برای تنوع اگر میخوای بگیر ولی کبابش کن . بدرد سرخ و اینا نمیخوره 

دخترم لاوین    و پسر کوشولوی مسافرم آرژین  

[QUOTE=220733720]نه عزیزم ولی خوزستان زندگی میکنم این ماهی خیلی فراوان همه جا هست.   برای تنوع اگر میخوای بگیر ...[/Qاسمش چیه شما میدونی

اخه ۲۵ تومن خیلی ارزون میترسم از نظر بی کیفیت باشه

[QUOTE=220733720]نه عزیزم ولی خوزستان زندگی میکنم این ماهی خیلی فراوان همه جا هست.   برای تنوع ...

خب مگه نگفتی غزل ؟

غزل با قزل آلا ک میدونی فرق داره. خوزستان ماهی قزل آلا نداره من خودم از شهرکرد میگیرم قزل آلا.

ولی غزل و سپیتی و زمین کن ک مال رودخونه ایناس ماهی های پر از جیوه و بی مزه ای هستن . ارزون میدن.

الان ماهی خوب بخوای بگیری زیر ۶۰ تومن پیدا نمیشه

ماهی های بوشهر خوشمزه ن. ماهی پله ؛،دولمی  ؛ من مرتب از بوشهر میگیرم کیلو ۶۰؛؛ خیلی خوشمزه ن.

همین قزل آلا کیلو ۹۰ تومنه

دخترم لاوین    و پسر کوشولوی مسافرم آرژین