2777
2789
عنوان

بی بی چک ۱۳ روز بعداز آمپول

| مشاهده متن کامل بحث + 9539 بازدید | 47 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باردارم عزیزم جواب آزمایشمم اومد 

خداروشکر گلم ان شا الله که خدا نی نی باهوشو سالم قسمتت کنه سر وقت مقرر سالم بیاد بغلت مبارکت باشه خیلی خوشحال شدم

خدایا یه نی نی تپل و سالم قسمت همه ارزومنداش بکن پسر کوچولوی منم واسم نگهدار😍😍😍خدایا گله دارم از زمینو زمانت از دلم که هر روز میشکنه و هیچ مرحمی براش پیدا نمیکنم دلم میسوزه واسه مادری که بادردو دلام موهاش سفید شده واسه پدری که هر روز به غماش اضافه میکنم خدایا کمکم کن واسم دعا کنین محتاج دعاهاتونم😢
باردارم عزیزم جواب آزمایشمم اومد 

هورااااا🥳 باورت میشه من چقدر خوشحال شدم ، نمیدونم چرا انقدر خوشحال شدم😂😂😂 به هر حال اسمشو چی بزاریم😄😉

🌺 دکتر تب سنتی اینده ( دوستان تب هم میشه طب هم میشه اصلش برای این موضوع تب هست گیر ندید با تشکر 😐) 🌺 ولی بازم هر سئوالی داشتین ازم بپرسین جواب میدم ، انشالله هیچ بیماری توی دنیا نمونه 🌹حالا که تا اینجا اومدی ی امن یجیب برای بیمارا بگو 🖤🖤💥متاهلم💥
هورااااا🥳 باورت میشه من چقدر خوشحال شدم ، نمیدونم چرا انقدر خوشحال شدم😂😂😂 به هر حال اسمشو چی بزا ...

خخخ قربونت عزیز ببینیم ایشالله جنسیتش چی بشه بعد اسم .منکه فقط گریه‌کردم از خوشحالی 

خداروشکر گلم ان شا الله که خدا نی نی باهوشو سالم قسمتت کنه سر وقت مقرر سالم بیاد بغلت مبارکت باشه خی ...

ممنون عزیز ایشالله. همه ی منتظرا نینی دار بشن خدا هیچکسیو انقدر منتظر نزاره 

خخخ قربونت عزیز ببینیم ایشالله جنسیتش چی بشه بعد اسم .منکه فقط گریه‌کردم از خوشحالی 

گریه هم داره نینی😍💜

🌺 دکتر تب سنتی اینده ( دوستان تب هم میشه طب هم میشه اصلش برای این موضوع تب هست گیر ندید با تشکر 😐) 🌺 ولی بازم هر سئوالی داشتین ازم بپرسین جواب میدم ، انشالله هیچ بیماری توی دنیا نمونه 🌹حالا که تا اینجا اومدی ی امن یجیب برای بیمارا بگو 🖤🖤💥متاهلم💥

مبارکه عزیزم 

میشه بگین چه دارویی استفاده کردین چه روزایی اقدام کردین

انشالله  به امید خدا و ۱۴ معصوم منم به زودی تیکر بارداری میزارم یک صلوات برام میفرستی به نیت اینکه خدا بهم نی نی سالم صالح بده🙏🙏🙏میدونم این‌مته من مامان‌میشم خدایا شکرت خدایا شکرت ۱۹/۱۱/۱۴۰۰