2789

یادم نمیره چجوری غرورمو خورد کرد اون روزا ک میگفت دیگ نیا پیویم دیگ پیام نده

یادم نمیره میدونست وابستم گریه میکنم بخاطر نبودش ولی خوردم کرد هردفعه پیام میدادم خوردم میکرد میگفت برو دیگه نیا پیشم

ولی ورق برگشت.... پیام داد و من خوردش کردم مث خودش رفتار کردم باهاش

گفتم چرا اومدی گفت خواستم احوالتو بپرسم، منم گفتم اون روزا ک گریه میکردم حالم بد بود نبودی الان دیگ دلیلی برای احوال پرسیدن نمیمونه برو

و در ادامه بهش گفتم دیگ پیام نده بزار زندگیمو بکنم،اگه قبلا میخواستم باهات حرف بزنم دیگه نمیخوام حتی تو بگو یه درصد

ناراحت شد و خدافظی کرد

واقعا راسته میگن زمین گرده !

حتی دیگه حسی بهش ندارم، فقط ازش متنفرم بخاطر احساس عمیق من نسبت بهش که به بازی گرفت

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

خوشحالم برات من بودم ۱۰۰ برابرشو میگفتم

امیدوارم زمین برای منم گرد باشه و آدمای بد زندگیم تقاص بدن

این کاربری دست دو نفره فاطمه و مبینا 💚 برای صاحب کاربری دعا کنید امام رضا شفاشو بده حالش خوب نیست 💔

دقیقا الان من این حالو دارم این موقع ک بیدارم همش ب همین فکرم چقدر متن قشنگی بود عزیزم من یک خانم تنها 30ساله حدود یکساله و 3 ماهه با آقای دوست شدم از اول حدود4 ماه از برج 4 پارسال ک با بچم داشتم زندگی میکردم سر کلش  پیداشد از طرف یه فامیلامون ک آدم مطمعن بوداشنا شدیم من نمیدونستم رفتو آمد این دلیل داره میخاد باهام دوست بشه بعداز 4 ماه ک تحقیقاشو کرد درمورد  پیشنهاد رفاقت دادو وارد زندگیم شدتو این مدت یکسال خور ده ای منو وابسته ب خودش کرد انقدر وابسته ک حاضر شدم بچمو بدم ب باباش با اصرارهمین آقا کارمو ازدست دادم تموم دوستامو ازم دور کرد و....... هزار چی دیگه ک الان میگه من نگفتم الان من تنهای تنها شدم با خودش هرروز برام بهونه های مختلفی میاره ک منو اذیت کنه نمیخاد بره ولی میخاد منو اذیت کنه و گریم میندازه چون میدونه وابستم بهش چون هیچ کسیا الان دیگه ندارم مغزم داره منفجر میشه ک حس میکنم امشب شب آخرم نه ولی از اون طرفم بهم میگه مواظب باش خیانت نکنی ک بالایی سرت میارم ااااا نمیدونم چیکار کنم دقیقا اینجوریه یعنی اگه بره خودش پشیمون میشه... اونم شرایطش مثل خودمه جداشده ولی بچه نداره😢😢😢