2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیشه کاریش کرد ان شاالله شنبه چون۱۴ساعت ناشتایی میخواد تا۱۱صبحم نهایت باید بدی یعنی حداقلآخرین چیز باید۱۰بخوری اونم سبک

لطفا ی صلوات بفرستین برای باز شدن گره های زندگیم🙏

حالا فردا با پس فردا فرق زیادی نداره ها میتونی آزمایشگاه بیمارستان بری که جمعه هم بازه یا فردا دیرتر بری بیمارستان که بازه آزمایشگاه های بیمارستان ها شبانه‌روزی باز هستن نمونه گیری میکنن 

فيزيك بعدها ثابت ميكند در روزهاى بارانى جاى خالى آدمها "بزرگتر" ميشود 

چکاب بارداری واسه قند  هفته ۲۳.۲۴ مهمه ک ناشتا باشی.ولی اگه گفتن اینم مهمه چرا حواست نبود خو😒

در گاوبازی جایزه نفر اول به کسی تعلق میگیره که نسبت به حملات گاو بهترین جاخالی را داده ،نه به کسی که با گاو درگیر شده،در زندگی هم وقتی گاوی به سمتتون میاد حتما کنار بکشید .!😏درگیری با گاوهای زندگی بی فایده است.

من ساعت 10رفتم ولی چون 4بار ازمایش قند گرفتن هر ی ساعت نباید چیزی میخوردم جز ی محلول داشتم ضعف میکردم، ازمایش هورمونی دادم

خدایاشکرت روز ولادت امام حسین بی بی چکم مثبت شد 13اسفند1400😍دختر قشنگم 18ابانب دنیا اومد و شد دنیای من😍انشالله دامن همه ی منتظرا سبز بشه