2777
2789
عنوان

لتروزول

132 بازدید | 13 پست

سلام خانوما من 23آذر پریود شدم و 29آذر پاک شدم 30اذر دکتر به من قرص لتروزول داد پنج شب خوردم حالا که 8دی هست خون ریزی کمی دارم این لک بینیه یا پریود؟؟؟؟؟

و اینکه دوباره من باید قرص لتروزول رو بخورم اگه این دوره پریودی باشه باید بخورم یا نه؟؟؟

بهترینارو کنار تو دارم عزیز ترین کسم ♡M♡ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم لتروزول رو باید روز 3یا5پریود شروع کنی،سر تایم مشخص مصرف کنی،و بیشتر از 5روز نباید مصرف کنی.شما اشتباه مصرف کردی،پاک شدی بعد پاک شدنت شروع به مصرف کردی،احتمال کیست هست.با یه پزشک یا ماما صحبت کن و در صورت نیاز برو سونوگرافی که ببینی چه اتفاقی افتاده.

عزیزم لتروزول رو باید روز 3یا5پریود شروع کنی،سر تایم مشخص مصرف کنی،و بیشتر از 5روز نباید مصرف کنی.شم ...

ممنون عزیزم ولی متخصص گفت اینطورمصرف کنم 

ممنون عزیزم ولی متخصص گفت اینطورمصرف کنم  

بنظرم دکترت رو عوض کن.من 6دوره لتروزول و کلومیفن مصرف کردم.دوره اول روز 6پریودی رفتم که متخصص زنان گفت چون ب تایم تخمک گذاری نزدیک‌میشی و این دارو رشد فولیکول رو زیاد میکنه،نمیشه الان مصرف کنی،گفت روز 3تا5به مدت 5روز بایستی مصرف شه در غیر اینصورت کیست میده.تو نت هم بزن روش مصرفش همونطوریه که گفتم.

حتی همکارم با لتروزول باردار شد که اونم ب همین روشی که گفتم مصرف می کرد.

بنظرم دکترت رو عوض کن.من 6دوره لتروزول و کلومیفن مصرف کردم.دوره اول روز 6پریودی رفتم که متخصص زنان گ ...

ممنون عزیزم حتما عوض میکنم پزشکم رو