2777
2789
عنوان

بیاید راهنمایی برای انتخاب رشته

| مشاهده متن کامل بحث + 144 بازدید | 25 پست
من دوران انتخاب رشته خیلی تحقیق کردم و چون ریاضیم عالی بود رفتم تجربی  ولی ایشون باید بره انسا ...

این ریاضیش خوبه ولی خیلی بدش میاد استعداد داره علاقه نداره

صاحب ۲ فرزند آدرین و آنا ۸ و ۱۳ ساله👫

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا میگه میخواد یا وکیل شه یا روانشناس از ۸ سالگی پرونده های جنایی میخوند و فیلمای جنایی میدید این ...

ای جانم چه خوب که علاقشو به راحتی پیدا کرده

قطعا در اینده فرد موفقی میشه

مخصوصا وکالت که فوق العاده اس امیدوارم موفقیتشو ببینی🌷❤

🖤🕊
اگه عمومی های انسانیو دارید ممنون میشم بهم بدید🙂

نه من خودم ندارم متاسفانه یکی از کاربرای اینجا کتب انسانی داشتن گفتم اگه رشته انسانی هستید بهشون بگید اگه هنوز داشته باشند بهتون بدن

سال دیگه این موقع من تونستم ....😍😍 خدایا برادرزاده ها و خواهرزاده هام رو در پناه خودت حفظ کن

رشته انسانی که روانش شناسی بخونه

هم دبیری چون میگی روابط اجتماعی خوبی داره و علاقه به تاریخ 

نمیدونم قبولی دانشگاه فرهنگیان از طریق تجربی هست یا انسانی 

سلامتى اونى كه برام ٢٤ ساعت كار كرد حقوقم نخاست ميگفت خوشبخت شی خستگيم در ميره ،،،مادر رو میگم. به سلامتی مادر که فرشته روی زمین است
انسانی و به نظرم با این روحیه میتونه یه روانشناس عالی و درجه یک بشه 

خودش بهم میگه یا وکیل میشه یا روانشناس در مورد روانشناسی میگه همه جنایتا برمیگرده به روح آدم ما باید ریشه آدمارو بررسی کنیم. بمیرم براش🥺

خیلی گذشته وحشتناکی داشته و یه مدت قرص مصرف میکرد و بعد روانپزشک قطع کرد خیلی بهش افتخار میکنم

صاحب ۲ فرزند آدرین و آنا ۸ و ۱۳ ساله👫
خودش بهم میگه یا وکیل میشه یا روانشناس در مورد روانشناسی میگه همه جنایتا برمیگرده به روح آدم ما باید ...

عزیزززم واقعا درست میگه آفرین به این هوش و استعداد شاید این سختی ها هم یه حکمتی داشته باعث شده الان دختر قوی و خیلی با اعتماد بنفسی بشه میگن دردی که آدم رو نکشه قوی تر میکنه آدم رو احسنت بهش انشاا... همیشه موفق و سلامت باشه

سال دیگه این موقع من تونستم ....😍😍 خدایا برادرزاده ها و خواهرزاده هام رو در پناه خودت حفظ کن