2777
2789
عنوان

ترس از حیوانات چجوری ازبین ببرم

265 بازدید | 8 پست

از همه حیوونا میترسم حتی یک متری هم باشن سکته میزنم . از اینکه دستم بخوره به پوستشون وای حس اینکه استخواناشون یا دمبشون یا هرچیزی که متفاوت با ماست لمس کنم خیلی حالم بد میشه .تا الان خداروشکر نزدیکشون نبودم ولی الان به دلایلی قراره نزدیک یه حیوون باشم مثلا خرگوش اینا و اجبار هستش .  چیکار کنم از این درجه ترس برسم به حدی که بتونم بغلشون کنم

چی بگم ؟؟؟؟ 

یواش یواش شروع کن، اول از دور، عکساشونو ببین همه‌ش اصلا، فیلم ببین که بغلشون میکنن، بعد با یه انگشت مثلا یا حتی دستکش بافتنی تو بغل یکی یا از توی قفس اگر دارن یا باکس نازشون کن، بعد با کل دستت، بعد بدون دستکش و همینطوری، شاید جوابگو باشه این شکلی. من خیلی سال پیش ترس زیادی از گربه داشتم تقریبا این شکلی باهاش کنار اومدم جوری که بعدا خودم به سرپرستی گرفتم.

Sie wollen mein Herz am rechten Fleck, doch seh" ich dann nach unten weck, dann schlägt es LINKS...LINKS...LINKS. "

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب چجوری ترست از بین رفت 

کسی  پیشم بود میگرفتش میگفت نترس من گرفتشم منم میترسم با ی انگشت نازش میکردم کم کم ترسم کم شد راحت نازش میکردم میدیدم کاری نداره تازه خوششم میاد دلش میخواد باهاش بازی کنم

گربه دست نزدم گربه ها اره وحشی ان چنگ میزنن گاز میگیرن ولی سگ ن فقط لیست میزنه وقتی دوست داشته باشه& ...

از گربه خیلییی میترسم احساس میکنم سگ باز بهتر باشه البته کوچولوها 

چی بگم ؟؟؟؟