2777
2789

استاتر یا خانمایی که بچتون آ یو جی آر میشه اولا توکلت به خدا باشه دوما استرس نداشته باشید هیچ مشکلی پیش نمیاد چون اون بچه خدا داره که ب بدی ما نگاه نمیکنه خدا ن بندشو تنها میزاره ن رهاش میکنه 

آخه رشد کم با توقف رشد فرق داره،استارتر میگع رشد بچش متوقف شده

همونه یعنی آ یو جی آر شده مثل جنین من مشکلی نداره قابل درمانه به شرطی که اولا توکلش ب خدا باشه  استرس سمه واسش هم خودش هم جنینش چون خود استرس باعث تنگ تر شدن عروق جنین میشه بعدم دکتر دکتر حاذقی باشه که بدونه چی تجویز کنه واسش من واقعا شرایطشم اورژانسی بود طوری ک استراحت مطلق فقط واسه ی سرویس بهداشتی بلند میشدم از رخت خوابم تا این حد اوضاعم وخیم بود یعنی گاهی اوقات فکر میکردم بدنم داره زخم میشه انقدر رو تخت موندم دستام تمام نابود شده بود با مصیبت میرفتم حموم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من جنینم تو ۲۶ هفتگی ۲۵۰ گرم بود نترس بابا خدا بزرگه چقدر میترسوندن منو میگفتن بچت نمیمونه خفه میشه ...

شما خون رسانیتون چجوری بود؟ برای من ابسنت شده 

واقعا رشد کرد؟ چند هفته با چه وزنی دنیا اومد؟ 

شما خون رسانیتون چجوری بود؟ برای من ابسنت شده  واقعا رشد کرد؟ چند هفته با چه وزنی دنیا اومد؟&n ...

اینو نمیدونم چون دکترم بهم نمیگفت ک استرس نگیرم ،جنین من تو ۳۴ هفته بود دنیا اومد با وزن یک کیلو هفتصد بعد زایمان پفش خابید یک کیلو چهارصد اینا شد

خدا بچتونو حفظ ‌کنه ،اخه بپه من توی سه هفته ۳۰ گرم وزن گرفت 

زنده باشی ان شا الله کوچلوت به سلامت دنیا میاد این جور بچه ها خیلی باهوشم میشن اصلا نگران وزن گیریش نباش گفتم ماه های آخر جنین وزن میگیره حتی یادمه دکترم هفته ی آخر با اینکه دیابت داشتم گفت بستنی بخور گفتم قندم میره بالا گفت نگران نباش واسه وزن گیری جنینت گفتم  بازم میگم استرس سمه واسه جفتتون  من مشکل تیروئدم داشتم ،تهرانی شما؟؟؟؟

زنده باشی ان شا الله کوچلوت به سلامت دنیا میاد این جور بچه ها خیلی باهوشم میشن اصلا نگران وزن گیریش ...

من بجنوردم ، دکتر من فقط بهم دوتا اسپرین گفته بخورم 

روزی یک امپول  انوکسا بزنم و قرص ال ارژنین داده بهم 

و گفت اگه بچت تا هفته دیگه ۵۰۰ گرم نشد درش بیاریم 

ولی من قبول نمیکنم دلم نمیاد 

نگران نباش عزیزم من وضعم از شما خیلی بدتر بود حتی یادمه  من ی مشکل دیگه ای هم ک داشتم آب دور جنینم خیلی کم بود طوری که روزی ۶ یا ۷ تا پارچ فقط آب میخوردم  بازم دکتر بهم میگفت کمه جنین داره تو جای خشک بزرگ میشه با اینکه من کیسه آبمم نشتی نداشت اما ب خاطر دیابتم آب دور جنینم کم شده بود

من بجنوردم ، دکتر من فقط بهم دوتا اسپرین گفته بخورم  روزی یک امپول  انوکسا بزنم و قرص ال ...

من دکترم تهرانه کاش تهران بودی میگفتم بیایی پیشش یا بزنگی به مطب دکترم ازش ی آدرس دکتر خوب تو بجنوردو بگیری بگو شرایطم اینطوره ب منشیش اگر دکتر خوب بشناسه شاید بهت معرفی کنه