2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینم بگم اون بچه همه چیزو میفهمه حتی ناراحتی رو پس باهاش حرف بزن قربون صدقه اش برو ب خدا انقدر تاثیر داره ک نگو ذهنتم با حرف  دکترت خراب نکن مگه خداست اون ک جون بده و یا بگیره اونم ی وسیله اس فقط نظرشو گفته همین خدا رو چ دیدی شاید یهو جنینت تا هفته ی دیگه یهو وزن گرفت تو ک نمیدونی فقط خیلی باهاش حرف بزن صحبت کن میفهمه ب خدا از غم  و ناراحتی نگو بهش حتی من یادمه با اینکه نا امید اومده بوذم خونم نشستم با روبان کلی چیزایی قشنگ واسه دور شامپو و صابونش درست کردم بهش گفتم خوب میشی به سلامت دنیا میایی نگران نباش خدا تو رو داده محاله حواسش به بنده اش نباشه حتی اگر منم بد باشم بازم بدی منو پای ت‌و نمیزاره،،قران زیاد بخون راه گشاست تا بچم دنیا بیاد من چهار دفعه قرآنو ختم کردم فکرم میکنم اون کمکم کرد چون کلام خدا بود

ی چیزیم نذر کن در راه خدا بدی حالا نمیگم خیلی سنگین باشه مثلا میتونه ی پرس غذا ب ی معتاد باشه یا کسی ک میدونی نداره اما در راه خدا باشه که به واسطه ی اون نذر چتو به سلامتی تو آغوشت بگیری فقط استرس نداشته باس

از دکتر خودت مطمئنی؟؟؟؟

سونوگرافیم که بهترین سونوگرافی بجنورده، دکترم هم بهترین دکتر

رفتم مشهد که مثلا دکتر خوبی باشه، دیدم دکتر خودم بهتره 

اصلا هیچی حالیش نبود ،،، ۵ دیقه هم وقت نزاشت برام بخدا 

اینم بگم اون بچه همه چیزو میفهمه حتی ناراحتی رو پس باهاش حرف بزن قربون صدقه اش برو ب خدا انقدر تاثیر ...

اره طفلکی ،،، اخه فرق میکنه مقاومت داشتن با اینکه جریان خون قطع بشه 

برای من خیلی خوب وزن میگرفت ، اما با قطع خون رسانی یهو متوقف شد رشدش 

اما امیدوارم بازم بهش ...بخدا توکل کردم 

من از اول بارداری گفتم تا آخر بارداری یبار قرانو به نیت سلامتی بچم ختم میکنم ، کلی نذر و نذورات کردم گفتم سلامت دنیا بیاد همه نذراشو میدم 

همه چی خوب بود 

یهو اینطوری شد ، دیگه دلسرد شدم، راستش دست و دلم نمیره به قران و نماز دیگع 

من اینهمه به نیت سلامتیش به نیازمندا کمک کردم .بیشتر از حد توانم حتی 

گفتم دعاشون برای بچمه...ولی دیدم اینطوری شد 

نه اینکه لج کنم و نا امید بشم از خدا، ولی دست ودلم به کار خیر دیگه نمیره ..به قران و نماز نمیره ...افسرده شدم 

من جنینم تو ۲۶ هفتگی ۲۵۰ گرم بود نترس بابا خدا بزرگه چقدر میترسوندن منو میگفتن بچت نمیمونه خفه میشه ...

سلام گلم ....واقعا جنین شما هفته ۲۶ وزنش ۲۵۰گرم بود یا شوخی بود؟الان نی نی خوبه؟iugrبودید؟

سلام گلم ....واقعا جنین شما هفته ۲۶ وزنش ۲۵۰گرم بود یا شوخی بود؟الان نی نی خوبه؟iugrبودید؟

بله عزیزم نارس دنیا اومد  آ یو جی آرم  بود اما وقتی خدا بخواد هیچ چیزی نمیشه نگران نباشین فقط توکل به خدا بعدم با بچتون صحبت کنید ب چیزای مثبت فکر کنیید خدا بزرگه

گلم نی نی شما گفتید ۲۶هفته ۲۵۰گرم بود چطور هفته ۳۴شد ۱۷۰۰؟

دکترم گفت بستی خوبه بخور  با اینکه دیابتی بودم بعد من خیلی بابام برام کباب میگرفت روزی ۶  یا ۷سیخ حتما باید کباب خالی میخوردم جدا از ناهار و شام سه سیخ صبح بعد از صبونه سه سیخ تا۴ سیخم غروب بعدم اون آمپولایی ک میزدم خوب برای جنین بی تاثیر نبود