2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره 😔

نگران نباش فقط استرس نداشته باش ب سلامت دنیا میاد فقط هر چیزی ک دکترت بهت گفت گوش کن من دکترم بهم اون موقع گفت ک هفته ای سه دفعه برم ان اس تی و هفته ای سه دفعه سونو گرافی داپلر چون لچم خیلی پایین اومده بود وضعیتم طوری بود ک نمیتونستن سر کلاژ کنن چون احتمال پارگی کیسه آب بود جنین من ن اکسیژن رسانی داشت ن غذا رسانی نوزادم  اینم بگم ک هفته ای دو بار باید امپول ضد سقط میزدم ضمن اینکه واسه باز شدن عروق جنین امپول زیر جلدی میزدم ،من دیابتم داشتم متاسفانه به قول دکترم بلایی نبود ک سرم نیاد ولی خدا نگه میداره نگران نباش 

من جنینم تو ۲۶ هفتگی ۲۵۰ گرم بود نترس بابا خدا بزرگه چقدر میترسوندن منو میگفتن بچت نمیمونه خفه میشه اما کاری ک خدا میکنه و بندش نمیکنه اینم بگم ک دکتر خیلی شرطه من دکترم خدا از دستش راضی باشه واقعا دکتر بود کاری کرد امپول زد بهم باعث شد ریه ی بچم برسه و گرنه میرفتتو دستگاه ب خاطر نارسیش

دخترمنم آی یو جی آر بود روزی دوتا آسپرین میخوردم الانم یکسال و پنج ماهشه از همسن و سالاش ریز تره

میشه واسه صابخونه شدنمون یه صلوات بفرستی؟؟  بگومنم واست بفرستم😍😍😍😘 وَقُلْ رَبِّ أَنْزِلْنِي مُنْزَلًا مُبَارَكًا وَأَنْتَ خَيْرُ الْمُنْزِلِينَ
گلم شما اینجوری شدی؟یعنی سقط میشه؟

بله  نه ی دکتر احمق بهم گفت نمیمونه الکی وقتتو نزار اما دکتر خودم گفت توکلت ب خدا باشه منم ی وسیلم ما خدا نیستیم ک انقدرم دکتر خوبیه،خدا رو شکر بچم به صحیح و سلامت ب دنیا اومد سختی زیاد کشیدم تا دنیا بیاد اما سلامت دنیا اومد حتییادمه دور سرش خیلی کوچیک بود بردمش پیش فوق تخصص اطفال مغز و اعصاب گفت اکسیژن کم ب مغزش رسیده دارو داد خوب شد خدارو شکر

دخترمنم آی یو جی آر بود روزی دوتا آسپرین میخوردم الانم یکسال و پنج ماهشه از همسن و سالاش ریز تره

ریز باشه مهم اینه ک سلامته ب من امپول زیر جلدی دادن ینی ۴۰ تا دونه ک خریده بودم واسه ۲۰ روزم میشد تا وقتی دنیا بیاد زدم من انقدر زدم امپول زیر جلدی ک امارش از دستم در رفته از ی طرفم انسولین ،انسولینا تو بازوم بود زیر جلدیا تو رونم ،دو هفتم واسه قندم بیمارستان بستری شدم

ریز باشه مهم اینه ک سلامته ب من امپل زیر جلدی دادن ینی ۴۰ تا دونه ک خریده بودم واسه ۲۰ روزم میشد تا ...

آخه رشد کم با توقف رشد فرق داره،استارتر میگع رشد بچش متوقف شده

‏«ما فاتَكَ لم يُخلق لكَوما خُلِقَ لكَ لن يفوتكَ!»آنچه را از دست دادی برای تو آفریده نشده و آنچه برای تو آفریده شده است را هرگز از دست نخواهی داد...