2777
2789

سختی تون بخاطر چی بوده ..خانواده هاتون هم ناراضی بودن ...افسردگی هم گرفته بودید 

لطفاً تعریف کنید یکم دلداریم بدین نمدونم خدا داره چیکار می‌کنه به هیچ وجه نمیزاره یروز از هم دور باشیم همه حتی پدر مادرم هر کاری کردن که از هم جدامون کنن ولی نتونستن هر جا بودیم باز خدا مارو سر راه هم قرار داد پس چرا انقد امتحانمون می‌کنه آخه تا کی 😭😭

آخه که وقت مناسبش میرسه کی اون روزی که خدا میخاد میرسه

من.۹سال

اما الان ک ازدواج کردیم بیشتر زجر میکشم

تو چندوقته؟

🔴آقایون اجازه ی لایک کردن و ریپلای زدن و ورود به تاپیک هامو ندارن🔴                 متاهل و متعهد💑💍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من.۹سال  اما الان ک ازدواج کردیم بیشتر زجر میکشم تو چندوقته؟

ما هنوز بهم نرسیدیم خیلی دارم عذاب میکشم بخاطر پدر مادرم 

🥺🥺😭😭فقط دلم میخواد این سختی تموم بشه همه عاشقا بهم برسن چون خودم دارم زجر میکشم دو ساله که همینجوری میگذره ولی برام اندازه صد سال گذشت

ما هنوز بهم نرسیدیم خیلی دارم عذاب میکشم بخاطر پدر مادرم  🥺🥺😭😭فقط دلم میخواد این سختی تموم ...

هرچیزی موقع خودش اتفاق میوفته. از شرایط ما عجیبتر وجود نداشت.ولی در کمال ناباوری شد

بعداز ۹سال زجر.و دوری. ب فاصله ی شمال تا جنوب

فقط ی چیزی بهت بگم

هروقت داری ازخدامیخای بگو درصورت خوشبختی و ارامش میخامش

🔴آقایون اجازه ی لایک کردن و ریپلای زدن و ورود به تاپیک هامو ندارن🔴                 متاهل و متعهد💑💍
هرچیزی موقع خودش اتفاق میوفته. از شرایط ما عجیبتر وجود نداشت.ولی در کمال ناباوری شد بعداز ۹سال زجر. ...

میشه بگی چطوری بهم رسیدین یعنی مخالف تون بودن ؟

من هیچ آرزویی جز رسیدن بهش ندارم همین از خدا میخام 😭

میشه بگی چطوری بهم رسیدین یعنی مخالف تون بودن ؟ من هیچ آرزویی جز رسیدن بهش ندارم همین از خدا میخام ...

اصلا خودمم نمیفهمم خدا چطور براحتی خونوادمو بعداین همه مخالفت راضی کرد.

منم مث تو فقط خواستمش

اما احساس خوشبختی ندارم