2777
2789
عاشقش شدم و پسرعموم اومد خواستگاریم پدرومادرش منو نمیخواستن تو بچگی میخواستن اما وقتی بزرگ شدم منصرف ...

خب 🥺

آخر باهاش ازدواج کردی ؟

یک لبخند می‌تونه یه دوستی رو شروع کنه🌹یک کلمه می‌تونه یه دعوا رو تموم کنه🌹یک نگاه می‌تونه یه رابطه رو نجات بده🌹و یک آدم می‌تونه زندگیتو تغییر بده🌹

اون نفر به پسرعموم گفته بود که اینا فقیرن ارزش این همه مهریه رو ندارن یکاری کم دختره حامله شه بدون پول و مهریه ببرش سرخونه زندگیت 😥😭 و منم از نقشه خبر نداشتم و پسرعموم بزور بامن رابطه برقرار کرد البته اون موقع محرم بودیم نکاح مون  بسته شده بود خلاصه من مثله اینکه حامله شده بودم 😢😭😭بدون اینکه خودم بفهمم سن مم ۱۴ بود و به مادرم گفتم مادرم غصه خورد رنج کشید و به پدرم گفت پدرمم برای اینکه آبرومون نره به پسرعموم زنگ زد گفت بیا بدون سروصدا خانمتوببر سر خونه زندگیت و زندگیتونو شروع کنین   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب 🥺 آخر باهاش ازدواج کردی ؟

عزیزم کاش چندنفروتگ میکردی بیان بخونن داره زحمت میکشه مینویسه حداقل چندنفربخونن من نمیتونم تگ کنم

👈بعضی ازکاربرامعتقدن که اینجا خیلیا پیگیرشونن وبرای خیلیا مهمن اماباید بگم دوست عزیزاینجاهمه برای سرگرمی میاییم اگه زیاد ریپ میخوری وبازدیدت بالاست بدون حاشیت زیاده و خوب کاربرا رو سرگرم میکنی وگرنه که  خودشاخ پنداری وتوهم توطئه 

نه عروسی نه لباس عروس 😥😢نه حنابندون نه پاتختی هیچی روم نگرفتن حتی طلا نداشتم و بعدا بچم دنیا اومد و مردم بدترین حرفارو پشت سرم زدن وقتی به اون حرفا فکر میکنم خون بالا میارم 😞 یکی میگفت از خیابون آورده یکی میگفت از فلانیه خیلی سختی کشیدم 

عزیزم کاش چندنفروتگ میکردی بیان بخونن داره زحمت میکشه مینویسه حداقل چندنفربخونن من نمیتونم تگ کنم

دقیقا تو فکر منم بود 

ولی نه کسیو میشناسم نه بلدم تگ کنم 😔

یک لبخند می‌تونه یه دوستی رو شروع کنه🌹یک کلمه می‌تونه یه دعوا رو تموم کنه🌹یک نگاه می‌تونه یه رابطه رو نجات بده🌹و یک آدم می‌تونه زندگیتو تغییر بده🌹

@فریماه۱۱۱

👈بعضی ازکاربرامعتقدن که اینجا خیلیا پیگیرشونن وبرای خیلیا مهمن اماباید بگم دوست عزیزاینجاهمه برای سرگرمی میاییم اگه زیاد ریپ میخوری وبازدیدت بالاست بدون حاشیت زیاده و خوب کاربرا رو سرگرم میکنی وگرنه که  خودشاخ پنداری وتوهم توطئه 

خواهرا گوش تونو به درد نیارم خلاصه اینکه بهمون پسرعموم ازدواج کردم ۱۰ باز بهم خیانت جنسی کرد😭پدرم پارسال فوت شد خانواده ام باز یتیم شدن و خودمم 😣😣😣😣😣😣😣😣😣

دقیقا تو فکر منم بود  ولی نه کسیو میشناسم نه بلدم تگ کنم 😔

متاسفانه منم   

خواهرا گوش تونو به درد نیارم خلاصه اینکه بهمون پسرعموم ازدواج کردم ۱۰ باز بهم خیانت جنسی کرد😭پدرم پ ...

خدارحمتشون کنه عزیزم خیلی برات ناراحت شدم .الان شوهرت خوبه ؟برادرشوهرت اومده بودخونت رفت؟

@فریماه۱۱۱

میتونی لینک اینجا رو بفرستی ؟

من بازم نتونستم😬😬

آرزوی مرگ دارم میدونم خدا منو جزو بنده هاش نمیزاره کمکم نمیکنه دستمو نمیگیره دلم پراز خون هست مهاجرم ...

خیلی ناراحت شدم عزیزم 😔😔

بچه هم داری ؟