2777
2789
میتونی لینک اینجا رو بفرستی ؟ من بازم نتونستم😬😬

نه عزیزم 

👈بعضی ازکاربرامعتقدن که اینجا خیلیا پیگیرشونن وبرای خیلیا مهمن اماباید بگم دوست عزیزاینجاهمه برای سرگرمی میاییم اگه زیاد ریپ میخوری وبازدیدت بالاست بدون حاشیت زیاده و خوب کاربرا رو سرگرم میکنی وگرنه که  خودشاخ پنداری وتوهم توطئه 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه نرفت خواهر 

ای بابامگه خانواده ی شوهرت ایران نیستن؟الان شوهرت باهات خوبه ؟هواتوداره؟فقط دیگه خیلی حواست باشه که بازباردارنشی 

👈بعضی ازکاربرامعتقدن که اینجا خیلیا پیگیرشونن وبرای خیلیا مهمن اماباید بگم دوست عزیزاینجاهمه برای سرگرمی میاییم اگه زیاد ریپ میخوری وبازدیدت بالاست بدون حاشیت زیاده و خوب کاربرا رو سرگرم میکنی وگرنه که  خودشاخ پنداری وتوهم توطئه 

@آیسان   

اره یکی تو شکمم هست یکی هم پنج سالشه

سعی کن سرتو گرم کنی با بچه هات 

خدا رو شکر حداقل وضع شوهرت خوبه 

تصور کن اصلا وجود نداره 

حواس خودتو پرت کن سعی کن با چیزای دیگه خوش باشی 

مثل بچه هات 😊

به خاطر اون نی نی نازم خوشحال باش 

تا در آینده براشون نقش یه مادر قوی رو داشته باشی 😊

یک لبخند می‌تونه یه دوستی رو شروع کنه🌹یک کلمه می‌تونه یه دعوا رو تموم کنه🌹یک نگاه می‌تونه یه رابطه رو نجات بده🌹و یک آدم می‌تونه زندگیتو تغییر بده🌹

میشه ازت خواهش کنم امیدت رو از دست ندی 

میشه خواهش کنم بری بزرگسالان ثبت نام کنی درس بخونی 

کانادا همین پارسال به 20هزار نفر افغان پناهنگی داد دنبال کشورای این طوری باش برو کنارشم درس بخون یه کاری یاد بگیر

میشه لطفا واسه خونه دار شدنمون و حل مشکلاتمون یه دعا یه صلوات یا هرچی که دوست داشتین انجام بدین 😊😊😊دوستای خوبم امیدوارم و از ته دلم میخواد شما هم به ارزوهای قشنگتون برسین و اگر مشکلی دارید برطرف شه😇😇😇