الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
به نظر شخصی من قبل از پاسخ دادن، طرف مقابل باید این رو درنظر بگیره که اگر آیتم وضع مالی خوب رو کنار بذاره باز هم تمایل به ازدواج با این آقا رو داره یانه چون اگرچه معیارهایی چون مادیات خیلی مهم هستش اما در وهله اول باید به دنبال یک شریک زندگی باشیم نه شریک تجاری که وضع مالی رو بر تمام شرایط اولی بگیریم
من بودم بله... چون الان پول مهمه...پول زندگی رو میسازه.. اگر پول نباشه عشق هم روزی از یاد میره.. چه زندگی ها سر بی پولی از هم پاشیده شد.. کسی که شریف درس خوندهپس هم سطح سوادش بالاست.. هم عقلش.. هم هوشش.. چرا میگین ممکنه بیماری هاش ارث برسه به فرزندش.. چرا نگیم فرزندش باهوش میشه.. چرا نگیم فرزندش تمکین مالی میشه و مشکل مالی نداره.. علم پیشرفت کرده و قبل بارداری و حین اون اگر مشکلی باشه برطرف میکنن.