2777
2789
عنوان

با پسری که این مشکل هارو داره میتونین ازدواج کنین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 762 بازدید | 39 پست
من با کله بله😁 استارتر اگه ردش کردی بفرستش برا من✋

نه عزیز خاستگار من نیست از اشناهاس میخوان براش زن بگیرن ۳۰ سالشه و مشکل حرف زدنم خیلی زیاده ولی به مرور که باهاش زیاد صحبت کنی میتونی حرفاش رو بفهمی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظر شخصی من قبل از پاسخ دادن، طرف مقابل باید این رو درنظر بگیره که اگر آیتم وضع مالی خوب رو کنار بذاره باز هم تمایل به ازدواج با این آقا رو داره یانه چون اگرچه معیارهایی چون مادیات خیلی مهم  هستش اما در وهله اول باید به دنبال یک شریک زندگی باشیم نه شریک تجاری که وضع مالی رو بر تمام شرایط اولی بگیریم  

به نظر شخصی من قبل از پاسخ دادن، طرف مقابل باید این رو درنظر بگیره که اگر آیتم وضع مالی خوب رو کنار ...

بله نظر منم همینه خیلی دلم براش میسوزه ولی خب هر دختری ارزوشه با یه پسره خوب و سالم عروسی کنه دیگه

نه عزیز از اشناهاس به پدرم گفته یه دختر خوب پیدا کنن یعنی نمیدونم ممکنه دختری بپذیره همچین شراطی رو؟

خب الان خواستگاری که نکرده ازت چرا نظر میپرسی؟؟؟

می رسد روزی که احساس مرا باور کنی….🖤

من بودم بله... چون الان پول مهمه...پول زندگی رو میسازه.. اگر پول نباشه عشق هم روزی از یاد میره..‌ چه زندگی ها سر بی پولی از هم پاشیده شد..‌ کسی که شریف درس خونده‌پس هم سطح سوادش بالاست.. هم عقلش.. هم هوشش.. چرا میگین ممکنه بیماری هاش ارث برسه به فرزندش.. چرا نگیم فرزندش باهوش میشه.. چرا نگیم فرزندش تمکین مالی میشه و مشکل مالی نداره.. علم پیشرفت کرده و قبل بارداری و حین اون اگر مشکلی باشه برطرف میکنن. 

خب الان خواستگاری که نکرده ازت چرا نظر میپرسی؟؟؟

خب چون میخوام بدونم نظر دخترا چیه درباره همچین کیسی که اگه یه نفر رو معرفی کردیم و تند حرف زدن باهاشون ما رو مقصر ندونن