ما چند ماه پیش کرونا گرفتیم دخترم بویایش رو از دست داد تا یک ماه پیش که هر غذایی درست میکنم میگه یه بوی خیلی بد میده بین همه غذا ها مشترکه فقطم غذا اینجوریه یکماه درست غذا نمیخوره یه قاشق به زور چیکار کنم لاغر شده ۱۳سالشه
زخم زبان دردش حتی از بریدن دست با کاغذ بیشتر است. مراقب حرف هایمان باشیم :)
:)💛🌻 "دختربچه ۱۳ساله" کارت ملی نداره،اجازه گرفتن گواهینامه نداره،اجازه مسافرت رفتن نداره،حق رای دادن نداره،هیچ کارتجاری ومالی ای نمیتونه انجام بده و صلاحیت انجام هیچ کاری رو نداره! اما صلاحیت کافی برای"بله" گفتن سرسفرهی عقد رو داره😊 خودتونمتوجه هستید دیگه؟💛🌻🚫درخواست دوستی ندید بخصوص آقایون،قبول نمیکنم،باتچکر🤌🏻 ....
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
دخترعمم اینجوری شده بود میگف س ماه بوی غذا یا هرچی دیگ میومد من حس میکردم بوی فاضلابه گف اولین بار ک حس بویاییم فعال شد مادرشوهرم ماهی دودی پخته بود بوی اونو فهمیدم از موقع درس شده
هیچ درمان دارویی نداره خود عصب ها باید بازسازی بشن که معلوم نیس تاکی طول میکشه
بوهارو تشخیص نمیدم بعضی بوها برام مث همن
:)💛🌻 "دختربچه ۱۳ساله" کارت ملی نداره،اجازه گرفتن گواهینامه نداره،اجازه مسافرت رفتن نداره،حق رای دادن نداره،هیچ کارتجاری ومالی ای نمیتونه انجام بده و صلاحیت انجام هیچ کاری رو نداره! اما صلاحیت کافی برای"بله" گفتن سرسفرهی عقد رو داره😊 خودتونمتوجه هستید دیگه؟💛🌻🚫درخواست دوستی ندید بخصوص آقایون،قبول نمیکنم،باتچکر🤌🏻 ....