2777
2789
عنوان

کسی میشناسین سوالات نهایی بفروشه توروخدا بگین

| مشاهده متن کامل بحث + 684 بازدید | 32 پست
بزرگسالان هستیم

نهایی الان نیس

خردادهس

الان بشین بخون دنبال سوال نباش ی عده میان میگن سوال میفروشیم ایناهمشون کلاه برداری هس 

گول نخور 

معدل ونمره برا کنکور خیلی مهمه تونظام جدید

اینم نمیدونع فرض کن چقدر از درسش کلاسش دورع

خب مجبورن مگه اینا دیپلم انسانی بگیرن.برن کار دانش خیاطی بگیرن.والا ما پدرمون در اومد اون سال تا دیپلم انسانی گرفتیم گریه میکردم و حفظ میکردم اون کتابارو 

به نام خدایی که ما رو بنده خطاب نکرد بلکه فرزند خودش خطاب کرد.✝

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سال دوازدهم یادمه باچن تا از دوستام گشتیم وی نفرپیدا کردیم که ازش سوال بخریم نصف پول واریز کردیم ق ...

میخونم عزیزم ممنون 

آخه اینجا و چند تا کانال تلگرامی دیدم که همچین چیزایی هست گفتم ببینم راسته یا نه

مرد باشی یا زن مرگ تمامت میکند انسان باش تا جاودانه بمانی
خب مجبورن مگه اینا دیپلم انسانی بگیرن.برن کار دانش خیاطی بگیرن.والا ما پدرمون در اومد اون سال تا دیپ ...

من تجربی بودم

وقتی دوازدهم یادم میاد میخوام گریه کنم🥺🥺🥺

خیلی بدبودمخصوصا نهایی🥺🥺

میخونم عزیزم ممنون  آخه اینجا و چند تا کانال تلگرامی دیدم که همچین چیزایی هست گفتم ببینم راسته ...

دروغ من تا تهش رفتم میگم دروغه اگه میخوای هم پولت برع هم امتحان بد بدی برو سوال بخر

اصلاپیگیرنباش اصلااااااااااااااااااااا

من تجربه دارم

سلام من اگه بخوام مجازی زبان تدریس کنم باید کارنامه یا مدرک بدم؟

کمکم کن یا رب 🥺 میخندم که دنیا به روم بخنده😀الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّد وَ آل مُحَمَّد وَ عَجّل فَرَجَهم🌼أللَّھُـمَ عَجِّلْ لِوَلیِڪْ ألْـفَـرَج به حق حضرت زینب سلام الله علیها🤲🕋
نهایی الان نیس خردادهس الان بشین بخون دنبال سوال نباش ی عده میان میگن سوال میفروشیم ایناهمشون کلاه ...

هر سال سه دوره نهایی برگزار میشه 

خرداد، شهریور، دی

احترام به عقاید یعنی من به محدودیت‌هایی که برای خودت گذاشته‌ای احترام بگذارم نه به محدودیت‌هایی که می‌خواهی برای من بگذاری!
مگه دی نهاییه؟خرداد نهاییه

منم همینطور فکر میکنم

دی رو که خود معلما طرح میکنن

هر نفس آواز عشق، میرسد از چپ و راست       ما به فلک میرویم، عزم تماشا که راست؟   ....  ما به فلک بوده ایم، یار ملک بوده ایم       باز همانجا رویم، جمله که آن شهر ماست  مولانا    سر از بالین اندوه گرانِ خویش بردارید     همه، بر آستان مرگِ راحت، سر فرود آرید        چرا آغوشِ گرمِ مرگ را افسانه میدانید؟    چرا زین خوابِ جان آرامِ شیرین روی گردانید؟    چرا از مرگ میترسید؟!    فریدون مشیری
نهایی الان نیس خردادهس الان بشین بخون دنبال سوال نباش ی عده میان میگن سوال میفروشیم ایناهمشون کلاه ...

هس عزیزم برا اونایی که بزرگسالاتن

من لیلام مامان وروجکی که به خاطر دخترش اینجاس میخام یاد بگیرم چطوری تربیت و بزرگش کنم 😊اگه نظری داری راهنمایم کن دوست خوبم 
هر سال سه دوره نهایی برگزار میشه  خرداد، شهریور، دی

من فکر میکنم‌دی رو خود معلما طرح میکنن

هر نفس آواز عشق، میرسد از چپ و راست       ما به فلک میرویم، عزم تماشا که راست؟   ....  ما به فلک بوده ایم، یار ملک بوده ایم       باز همانجا رویم، جمله که آن شهر ماست  مولانا    سر از بالین اندوه گرانِ خویش بردارید     همه، بر آستان مرگِ راحت، سر فرود آرید        چرا آغوشِ گرمِ مرگ را افسانه میدانید؟    چرا زین خوابِ جان آرامِ شیرین روی گردانید؟    چرا از مرگ میترسید؟!    فریدون مشیری

من الان رشته انسانی هستم خیلی سخت نیست که ... اگه واقعا وقت بزاری بخونی همه رو جواب میدی نترس

فقط مطالبی مثل منطق و جامعه شناسی که پیچیده است اول مفهومی بخون بعد متن کتاب رو حفظ کن

@yek_tarh_eshgh   پیج اینستا / کانال تلگرام.                 نقاشی با تکنیک های مختلف مخصوص هدیه و یادگاری طرح های جذاب تولد ، تاریخ عقد، عاشقانه ، سنتی ، نقطه کوبی، فانتزی ، ورق طلا و...⁦♥️⁩⁦♥️⁩⁦♥️⁩                                 خوشحال میشم کارامو دنبال کنی🥰⁦☘️⁩⁦☘️⁩                           سفارشاتونو با عشق انجام میدم و میفرستم 🎀.                

من امروز ریاصی نهایی دادم واقعا سخت داده بودن

به کاکتوس که زیاد آب بدی، خراب می‌شه؛ حکایت محبت کردن به یه‌سری از آدمای زندگیمونه :)                                این که عوض شدی ترس منه شدی بازی دست همه ..میزاری میری بی من .توکه میدونی سخته غمت .از تو دیگه چی سهم منه؟

جوگیر نشو

خودت بخونی بهتر از اینه که همش استرس اینو داشته باشی که نکنه کلاهبردار باشه یا کسی بفهمه یا ...