2777
2789
عنوان

گوشواره بدون سوراخ گوش

1638 بازدید | 25 پست

سلام خانوما

من دوبار گوشمو سوراخ کردم ولی اصصصصلا نمیتونم گوشواره بندازم خیلی دردم میاد، چون ننداختم دوبارشم بسته

شما از این گوشواره هایی که نیاز به سوراخ گوش ندارن استفاده کردین؟ 

نمی افته؟ 

چطوریه؟ 

طلا هم داره؟ 

خدایا شکرت، یعااالمه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باید یماه بزاری تو گوشت بمونه اون میخه:| 

من رو غضروف سوراخ زدم دوماه گذاشتم بمونه اون میخ به اندازه ای بزرگ هست که هر گوشواره ای بهش بخوره

گوشواره بدون سوراخ هم ر سری و شال بندازی گیر میکنه کنده میشه 

این اکانت توسط چند نفر اداره میشه و همه تاپیکا مال  ینفر نیست.... پ.ن:میدونم نپرسیدید.....مدیرای این کاربری: فاطیما(سازنده)-سوفیا-زهرا-محیا-مامان فاطیما-فاطمه-ساینا-الینا-ایلار-عسل
وای پس یه گوشواره نقره ای چیزی بگیرم بندازم 

نقره بسته میشه طلا بنداز

این اکانت توسط چند نفر اداره میشه و همه تاپیکا مال  ینفر نیست.... پ.ن:میدونم نپرسیدید.....مدیرای این کاربری: فاطیما(سازنده)-سوفیا-زهرا-محیا-مامان فاطیما-فاطمه-ساینا-الینا-ایلار-عسل
باید یماه بزاری تو گوشت بمونه اون میخه:|  من رو غضروف سوراخ زدم دوماه گذاشتم بمونه اون میخ به ...

بعد سوراخ، گوشواره انداختم  انفدر درد داشتم انگار وزنه ده کیلویی به گوشام لود با گریه و درد درشون آوردم

نمیتونم

خدایا شکرت، یعااالمه
بعد سوراخ، گوشواره انداختم  انفدر درد داشتم انگار وزنه ده کیلویی به گوشام لود با گریه و درد درش ...

اوه مجردی

حرفای دشمنت رو خوب گوش کن اون ایرادات تو رو خوب میدونه !!!!!!
وای هیچ وقت یادم نمیره یازده سال پیش رفتم با این تفنگا گوشمو سوراخ کردن خیییلی گریه کردم خیلی درد دا ...

من خودمم تحمل ندارم بخوام سوراخ کنم خوب شد تاپیک زدی من خیال میکردم تا حالا بسته نشده پس بسته نمیشه

اشتباهت همینجابوده یعنی اینقدر استانه تحمل دردت کمه والا نوزاد هم باشه اینجوری نیس که تو هستی ملت گوشاشون سوراخه اول مال همه اینطوریه بعد یکی دوهفته عالی میشه .

حرفای دشمنت رو خوب گوش کن اون ایرادات تو رو خوب میدونه !!!!!!

اصلا چرا باید گوش سوراخ کرد واقعا؟!

همیشه برام سوال بوده

شکوفه های زندگی من، عزیزای دلم، ثروت و امیدای دل مامان نیایش، دختر قشنگ و معصوم من، یاسمین زیبا و پسر خوش اخلاق و نازم، محمد یاسین دلبرم مادر فداتون، تا ابد بمونین برام😘🥰😍