2777
2789
عنوان

بیاین مشاوره بدین

64 بازدید | 11 پست

سلام بچه ها

من موندم که افسردگی دارم یا درونگرام

رابطه ام با خانواده ام خوب نیست اصلا نمیتونم باهاشون کنار بیام زود اعصابم خورد میشه و حرفا زشت میزنم نمیدونم چرا افتاده تو دهنم خودمم پشیمون میشم ولی هیچی نمیگم دیگه از شلوغی بدم میاد خیلی کم حرفم نمیتونم درست حرف بزنم ولی کنار دوستام راحتم ولی دوستای زیادی ندارم کنار دوستام همش میگم و میخندم ولی تو خونه اصلا اعصاب ندارم احساس پوچی میکنم و بیشتر اوقات سرم درد میگیره برا همین نمیتونم درس بخونم

شما بگید چکار کنم؟برم پیش مشاور؟چکار کنم زندگی با هدفی داشته باشم و بهش پایبند باشم؟رابطمو چجوری با خانواده ام خوب کنم؟

عین فیلما که دیدید چقدر برا خانواده اشون جون میدن ولی من دلم میخاد اونجور باشم ولی کاملا برعکسه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این مشکل همه ماست 

طبیعیه که پیش هم سن و سالامون راحت تریم چون خودمونیم اما پیش پدر و مادر مجبوریم یکم موقر تر باشیم چون احترام باید گذاشته باشه،اینا طبیعیه،راجب اعصابت به نظرم اگر افسردگی حی میکنی یه تست افسردگی بک بده اگه اوضاع بد بود پیش مشاور برو اگر نه خودت سعی کن ریشه یابی کنی که دلیل عصبانیتت چیه تو درونگرا نیستی اتفاقا کاملا برونگرایی،

منم تو خونه تقربیا مثل توام، با، بابام ک اصلا نمیسازم همش ازش دورم، منم درون گرام بیشتر تنهایی رو تر ...

دقیقا اینقدر مطلب رفتم خوندم همه ویژگی هاشو دارم 

دقیقا اینقدر مطلب رفتم خوندم همه ویژگی هاشو دارم 

عزیزم مشکلی ندارم من الان 23سالمه یه کم آروم تر شدم نسبت به قبل، قبلا شدید با اعضای خونوادم درگیر بودم، ولی فقط برا نو خونه اینجوری بودما، از مهمونی و تفریح کردنم بیشتر وقتها خوشم نمیاد

باید ژن آدم بودنو داشت ن ژستشو
این مشکل همه ماست  طبیعیه که پیش هم سن و سالامون راحت تریم چون خودمونیم اما پیش پدر و مادر مجب ...

واقعا؟

بر چه اساسی فکر میکنین؟

ویزگی هاشون رو میخونم بیشتر درونگرام تنهایی رو دوست دارم دوست دارم یه وقتی رو تنهایی بگذرونم فیلم ببینم دیگه با پیام دادن راحتترم تا اینکه رو در رو حرف بزنم رو در رو خیلی ساکتم و نمیدونم چی بگم 

اینقدر اینجوری بودم خودم میخام یه تعییری ایجاد کنم جدیدا مثلا یه جایی من سعی میکنم سر حرفو باز کنم ولی از درون میدونم راحت نیستم

همینجوری نمیشه نظرداد اینا کافی نیس ولی قطعا کات کردن یا دوری کردن بهتر از ترمیم رابطس

If you want to call me with negative energy, negative purpose and with the intention of disturbing, do not call, call yourself first so that you do not regret it.
عزیزم مشکلی ندارم من الان 23سالمه یه کم آروم تر شدم نسبت به قبل، قبلا شدید با اعضای خونوادم درگیر بو ...

منم فقط تو خونه اینجورم و از شلوعی خوشم نمیاد چون خانواده ام اخلاقشون با من فرق دارن یه فکرای دیگه میکنن

حس میکنم بعدا که مثلا برم دانشگاه یه شهر دیگه تو خوابگاه یا سر کار با ادمای جدید اشنا بشم یکم روم اثر میزاره

همینجوری نمیشه نظرداد اینا کافی نیس ولی قطعا کات کردن یا دوری کردن بهتر از ترمیم رابطس

اره خودمم میخام بلافاصله که درسم تموم شد برم سر کار هم تو خونه نیستم هم یکم دستم تو جیب خودمه

ولی بی انگیزم همش به اینده فکر میکنم من نمیتونم از پس مخارج زندگی تنهایی بر بیام

اره خودمم میخام بلافاصله که درسم تموم شد برم سر کار هم تو خونه نیستم هم یکم دستم تو جیب خودمه ول ...

اگه سینگل باشی میشه فعلا باید روحیه رو تقویت کرد و از تنش و بحث فاصله گرفت تا بعد

If you want to call me with negative energy, negative purpose and with the intention of disturbing, do not call, call yourself first so that you do not regret it.