2777
2789
عنوان

خوشکلایی که لیزر رفتن و میرن🌹

256 بازدید | 50 پست

چیکار کنیم‌تمیز باشیم

میگن فقط ماهی دوبار میشه شیو کرد

خب من نامزد دارم نمیتونم پرمو باشم تا موها بریزه

میگن باید بذاری بلند شه بریزه و الا لیزرت اثر نداره

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم عقدم و پ ش مام حس نی بزنم سردمه نمیتونم خو    

تاریخ عروسیمون: ۱۴۰۱/۰۲/۳۰👰🏻🤵🏻تـو بگو یه روز تو شکمت باشه، وقتی حس مادرانه میگیری رفتنش نابودت میکنه، با اینکه پنج هفتم بود ولی داغون شدم💔🖤🤰🏻🖤💔۱۴۰۱/۰۹/۰۸بدترین اتفاق زندگیم. 

تا اخر عمر هي بايد بري ليزر من جلسه ١٥ هر٤٠روزه٦٠٠ميدم ميرم همش الكيه ريشه كن ميشه تا اخر موها هست باهامون

شیک بودن لزوما همیشه برای استایل شما نیست...همین کہ انسانی باشی کہ...قدر مهربونی دیگران رو میدونی تو زندگی کسی دخالت نمیکنی نگاه بالا بہ پایین نداری و پر مدعا نیستی نشون میده کہ تو شیکی👌

خب ی مدت دورو ورش نپلک نذار هزینت هدر بره

حالا برای کجاتو لیزر میکنی اسم دسگات چیه؟من چهار جلسه پشت لبو خط ریشمو رفتم دوتا تار مو از پشت لبم یکم کلف شد رفتم ی جا دیگه گف دیگ ادامه ندم وگرن مردونه میشه نباید پرزیمو میردم الانم واسه زیربغلمو میرم ک ج داد کله بدنمو برم😁

تا اخر عمر هي بايد بري ليزر من جلسه ١٥ هر٤٠روزه٦٠٠ميدم ميرم همش الكيه ريشه كن ميشه تا اخر موها هست ب ...

آره خب بستگی ب بدنت داره ولی هر چن وقت ی بار درمیاد باید بری شارژ کنی بنظرم بهتر از تیغو ایناس