2777
2789

عینکم و تازه عوض کردم 

ضعیفی چشمم استیگمات هستش

بعد دکتر بهم گفت چشم چپت دوربینشم ضعیف شده و درجه استیگماتشم رفته بالا هالا باهاش سرگیجه وحالت تهووع میگیرم 

بنظرتون واسه اینه که درجه چشمم تغییرکرده ؟ 

میگن استفاده کنی عادت میکنی 

اولش همینه عیبی نداره عادت میکنی

برای سلامتی مامانم صلوات مهمونم میکنی ؟ممنونتون میشم                                                                    خیلی دعا کردم ولی خواست خدا با دعای ما فرق داشت برای شادی روح مادرم دعا کنین لطفا 😔هیچوقت فکر نمیکردم اینو اینقد زود بگم 

شاید شماره و نوع عدسیش مناسب چشمت نیس

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شاید !! دوباره باید برم پیش چشم پزشکم 

یه چیزی هم بگم، شوهر منم چشماش خیلی ضعیفه و آستیگمات هم هست. یه دفعه عینکشو عوض کرد، اولش همش می گفت سرن گیج میره با این و عینک قبلی رو میزد، خلاصه بعد یه مدت عادت کرد بهش. بعد مدتی که خواست دومی رو هم عوض کنیم، متوجه شدیم اونکه باهاش سرگیجه میگرفت عدسیش استاندارد و درست بوده و عینک قبلی انحراف داشته و این بهش فقط عادت کرده بود. 

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.